Njen Hercules

Ljubavni trokut: Irina već u zagrljaju mišićavog zavodnika?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zajedno su snimili film 'Hercules', a strani mediji su se raspisali kako je njihova ljubav prešla s filmskog platna u stvarni život.

Vijest o kojoj se posljednjih dana naveliko priča jest prekid slavnog nogomešata Cristiana Ronalda i lijepe ruske manekenke Irine Shayk. Šuška se kako je Ronaldo već u vezi s Ukrajinkom Yarom Khmidan, no i njegov bivša nije dugo čekala, pišu strani mediji.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Instagram) tko bi joj odolio? Pred njezinom ljepotom pokleknula su tri poznata frajera, a novog dečka i nju čak su povezivali s istim muškarcem

Nije dugo tugovao - Ronaldo već u zagrljaju druge?

Irina se povezuje s glumcem i bivšim hrvačem Dwayneom Johnsonom s kojim je prošle godine snimila film 'Hercules'. Navodno joj je upravo on poslao veliki buket crvenih ruža za 29. rođendan, a ne Ronaldo kako se mislilo. Slavna manekenka i službeno se oglasila oko prekida preko svojeg glasnogovornika, no nije spominjala nikog novog. Kako su ona i Dwayne zajedno promovirali film, mediji su već prošle godine pisali kako Ronaldu nije po volji što se njih svoje previše druže. Navodno su bili već u vezi i prije službenog prekida.

 

Mišićavi zavodnik poznatiji je i kao 'Stijena' (The Rock), a svoju prvu filmsku glavnu ulogu ostvario je 2002. godine u filmu Kralj Škorpiona dok je u sportskom svijetu poznatiji kao hrvač WWE-a (World Wrestling Entertainment, ) te je osvojio ukupno sedam titula. Izgleda kako Irina pada na sportaše, a je li on njezin novi dečki saznat ćemo vrlo brzo.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene