Nakon razvoda

Bivšoj nije dao ni novčića, a ona njemu isplaćuje milijune

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šef Formule 1 nakon razvoda bivšoj supruzi nije platio ništa.

Nakon što su se Bernie i Slavica Ecclestone razveli, mediji su se raspisali o novčanom iznosu koji je šef Formule 1 morao isplatiti svojoj supruzi s kojom je bio u braku 24 godine.

Pogledaj i ovo showbuzz nisu se mogli sakriti Kći milijardera i najbogatije Hrvatice uhvaćena na jahti kod Dubrovnika, sa suprugom i kćerkicama uživala je u ljetnim radostima

No, najnovija dokumentacija o brakorazvodnom sporazumu pokazuje kako zapravo Slavica već godinama isplaćuje novac bivšem suprugu, piše Daily Mail.

Izgubila Lamborghini, pa brzo potrošila 380 tisuća funti na novi!

Slavica, Petra i Tamara Ecclestone na čelu su obiteljske zaklade Bambino, koja se spominje u optužnici protiv Bernieja. Bernie je iz spomenute zaklade isplatio milijune dolara mita njemačkom bankaru Gerhardu Gribkowskom samo kako bi se sredilo da Formula 1 bude prodana vlasniku koji će omogućiti Bernieju da ostane na mjestu direktora, stoji u optužnici.

Prema sporazumu od 2009., Slavica Bernieju svake godine preko zaklade isplaćuje 100 milijuna dolara pa ispada je Bernie ovim razvodom prošao bolje nego neke slavne bivše supruge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene