Odbjegla nevjesta

Ljubila je brojne razmažene bogataše, bježala od braka, a drugi zaručnički prsten kupila si je sama

Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 2 +0 Victoria\'s Secret anđelice i Paris Hilton (Foto: AFP) Galerija

Paris Hilton i Chris Zylka zaručili su se početkom 2018. godine, no bogatašica je brzo shvatila kako on nije pravi čovjek za nju.

Paris Hilton i Chris Zylka prekinuli su zaruke u studenom 2018. nakon 2 godine veze.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Novi početak Vruće hlačice za ručak s bivšim, dok ju je doma čekao novi dečko za kojim je izgubila glavu

Riječ je o bogatoj nasljednici, starleti, pjevačici, DJ-ici i općenito razmaženoj bogatašici te relativno nepoznatom glumcu i modelu koji je najviše medijske pažnje dobio upravo u vrijeme njihove veze.

Par je bio nerazdvojan, a zaruke su pale 2018. godine u Aspenu, gdje ju je Chris zaprosio prstenom vrijednim dva milijuna dolara koji je nakon prekida tražio natrag.

"Rekla sam 'da'! Tako sam sretna i uzbuđena jer sam zaručena za ljubav svog života. Moj najbolji prijatelj i srodna duša. Savršen za mene u svakom pogledu. Tako posvećen, odan, pun ljubavi i dobrote. Osjećam se kao najsretnija djevojka na svijetu! Ti si ostvarenje mojih snova! Hvala ti što si mi pokazao da bajke postoje", napisala je tada na Instagramu Paris uz fotografiju zaruka usred snježne planine u elitnom skijalištu.

Neko se vrijeme čak šuškalo kako mu je ona dala novac da kupi gigantski prsten, ali i da ga je Chris dobio na poklon od od stručnjaka za nakit i vlasnika draguljarnice Greene&Co Michaela Greena, koji surađuje s brojnim zvijezdama, a uz to je Parisin jako blizak prijatelj.

No umjesto da dođu do oltara, par je prekinuo, što njezine prijatelje nije nimalo šokiralo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

"To nikada nije niti bi funkcioniralo. Paris je shvatila kako Chris nije pravi muškarac za nju te da se stvari među njima odvijaju prebrzo. Prvo je pomaknula datum vjenčanja, a zatim ga je i otkazala", izjavio je jedan izvor blizak Paris za medije, a bogatašica nije dugo gubila vrijeme, a zadržala je i prsten.

Naime, ubrzo nakon prekida Paris je viđena u nepoznatom muškom društvu, a općenito otad izgleda sve zanosnije te je sve češći gost raznih holivudskih događanja na kojima se druži s ostalom kremom.

I njezin bivši zaručnik navodno se bacio na posao, kao i ona, no o njemu se više toliko ne piše, dok je Paris još uvijek vrlo zanimljiva medijima.

Prije ovih zaruka Paris je rekla "da" dva puta. Prvi put manekenu Jasonu Shawu, s kojim je prekinula 2003., a drugi put grčkom bogatom nasljedniku Parisu Latsisu 2005. s kojim je brzo prekinula.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Andrew i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Celebrity Još jedna "pljuska" kraljice opuštenoj Meghan: "Vraćajte se kući i na posao!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene