Katy Perry i John Mayer nedavno su posjetili Las Vegas, a njihovi prijatelji tvrde da su ozbiljno razmišljali da se vjenčaju u kapelici Elvisa Presleyja, no na kraju su ipak odustali od te zamisli.


Unatoč tome što se nisu odvažili za tajno vjenčanje u Las Vegasu pod izlikom 'što se dogodi u Vegasu – ostaje u Vegasu', par se ipak ludo zabavljao u jednom striptiz baru.

>> Strastveni par: Posvađali se pred svima nakon svečanosti!

Vezani članci Prodaje se kapelica u Dubrovniku U Dubrovniku se prodaje – kapelica! Vlasnik ju preuredio u apartman, a od cijene bi vas mogla zaboljeti glava Nives Celzijus Prozirna i s dubokim dekolteom: Nives uskočila u leopard vjenčanicu u kojoj se 2005. udala za Drpića

Iako se prije nekoliko tjedana pisalo da je kratka veza između Katy Perry i Johna Mayera došla svom kraju, čini se da je kratkotrajni prekid samo rasplamsao njihovu ljubav, a pjevačica je, u znak pomirenja, svom dečku dala ključ svoje kuće u Los Angelesu.

>> Vezu još nisu potvrdili, no svejedno uživaju u intimnim trenutcima

'Iako John misli da je prikladnije da bude u hotelu kada dolazi iz New Yorka u posjet Katy, ona inzistira da on boravi u njenoj kući', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook