Nakon što su hakeri napaly Sony Pictures, u javnosti su se pojavili mailovi u kojima se spominju zvijezde s A-liste


Nakon hakerskog skandala u javnost su isplivali mailovi vodećih ljudi Sony Pictures. U njihovim prepiskama spominju se slavne i poznate osobe i to ne u najboljem kontekstu.

Slavit će Božić kod bivše žene – što će Jen reći na to?!

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila Leonardo DiCaprio ''Titanic'' je označio prekretnicu u njegovom životu i osigurao mu svjetsku slavu, ali počeci nisu bili laki, predlagali su mu baš svašta

Najsočniji tračevi isplivali su na površinu uvidom u mailove producenta Scotta Ridina i dopredsjednika Sony Pictursa Amy Pascal.

Angelinu Jolie nazvali su minimalno talentiranim razmaženim derištem 

Govoreći o projketu Cleopatra, u kojem je Angelina trebala glumiti, a od kojeg se na kraju odustalo, Scott Rudin je napisao, 'Film o Cleopatri neće se snimati, a to je dobra stvar s obzirom na bolesni ego te žene (Angeline Jolie) i same cijene filma koje je po meni umobolna'.

U drugima mailovima je naglasio kako je Angleina minimalno talentirano razmaženo derište. Ona je ozbiljno poremećena! Upss

Publiku su nazvali rasistima

U jednom mailu neimenovan producent postavio je pitanje vezano za ulogu Denzela Washingtona u filmu 'Pravednik'. Iako sam tvrdi kako nije rasist, rasistima je nazvao publiku koja, prema njegovom mišljenju, ne želi crne glumce u glavnim ulogama. Navodno filmovi u kojima glume crnci lošije prolaze na kino blagajnama.

Osim sa rasizmom Sony Pictures imaju problema i sa seksizmom

Koliko će glumci zaraditi od filma ovisi o bodovima koji se pretvaraju u postotke. Iz haknutih mailova doznalo se i to kako oskarovka Jennifer Lawrence dobiva 5 bodova dok njezine muške kolege dobivaju 'velikodušnih' 9. Čini se kako Hollywood ima ozbiljnih problema sa seksizmom.

Leonardo DiCaprio nije u milosti Sony Picturesa

Nakon što se predomislio i odustao od uloge u biografskom filmu o Steveu Jobsu, DiCaprio je pao u nemilost Sonyjevih glavešina. Producent Mark Gordon Leonardovo je ponašanje nazvao užasnim na što je Pascal dodao kako je DiCaprio dostojan prezira.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook