Šokantan životni pad

Objavljena najnovija fotografija iz zatvora nekad moćnog komičara, puno se promijenio u samo dvije godine

Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: AFP) afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Profimedia) +0 Bill Cosby (Foto: Getty Images) Galerija

Bill Cosby služi višegodišnju zatvorsku kaznu na koju je osuđen 2018. godine zbog seksualnog zlostavljanja žena.

Nekada omiljeni komičar i glumac 83-godišnji Bill Cosby, koji je slovio i kao jedan od najmoćnijih u Hollywoodu, prije dvije je godine završio u zatvoru u Philadelphiji zbog gnjusnih optužbi za seksualno zlostavljanje žena.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

Sud je Billa proglasio krivim zbog drogiranja i sekusalnog nasilja koje je počinio u svom domu 2004. godine i od tada se nalazi iza rešetaka, točnije od rujna 2018. godine. Sada se u američkim medijima pojavila njegova prva fotografija nakon pune dvije godine. Na njoj se vidi Bill neuredne kose i neobrijana lica, dok gleda u pod i ima zaštitnu masku oko vrata.

Inače, zatvor u kojem boravi snima povremeno svoje zatvorenike, a Billova najnovija fotografija pokazuje koliko se promijenio u posljednje dvije godine. Posljednje fotografije iz 2018. godine prikazuju ga nesretnog kako zuri u prazno, no njegov današnji izraz lica pokazuje ga u nešto boljem raspoloženju.

Razlog tome može biti činjenica da bi uskoro trebao izaći na uvjetnu slobodu, nakon što odsluži kazni u trajanju od dvije godine. No to nije jedini razlog zbog kojeg Bill može imati osmijeh na licu, uspio se izboriti i za to da uloži žalbu na svoju presudu, i to na Vrhovnom sudu Pennsylvanije. Sud se, naime, složio da preispita dva aspekta njegova slučaja, uključujući i odluku suca da tužitelji pozovu još pet svjedoka koji bi govorili o davnim susretima s nekada moćnim glumcem.

Billovi su odvjetnici dugo osporavali ta svjedočenja navodeći kako su prestara i nepouzdana. Sud će također ispitati njegov argument i tvrdnju da se dogovorio s bivšim tužiteljem, koji mu je obećao da protiv njega nikada neće biti podignuta optužnica.

Bill je rekao kako se oslanjao na taj dogovor prije nego što je sam pristao svjedočiti, a odvjetnici osporavaju njegovu titulu seksualno nasilnog grabežljivca.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišura (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Ivana Mišura (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Goran Vlaović na pragu pedesete čeka dijete s bivšom misicom koja je od njega mlađa 17 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene