I nakon jednog desetljeća fanovi još uvijek čekaju na nove nastavke.


Prošlo je 12 godina od zadnje epizode kultne američke serije 'Prijatelji', a fanovi još uvijek žele nastavak! I skoro su ga dobili, ali ne u onom obliku u kojem su očekivali.

Vezani članci Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Prijateljstvo s malih ekrana u stvarnom životu: Evo kako slavne prijateljice izgledaju 25 godina od početka serije Slika nije dostupna SMIJEH DO SUZA Ni 'Prijatelji' nisu bili imuni na gafove

Poznata ekipa našla se na okupu tijekom snimanja TV specijala o redatelju Jamesu Burrowsu, koji je osim epizoda te serije, režirao i producirao poznate serije poput 'Kafić Uzdravlje' i 'Will i Grace'.

Jedini koji se nije mogao pojaviti bio je Matthew Perry, dok su s Burrowsom, prisjećajući se života na setu, vrijeme proveli Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer.

Publika je između ostalog saznala kako je Burrows postavi dao svoju gaderobu na korištenje kako bi oni igrali poker, te su u ranijim sezonama svi zajedno gledali seriju i međusobno si davali kritike i savjete, te da je Aniston na audiciji čitala za ulogu Monice, a Courteney za ulogu Rachel!

Samo okupljanje je bilo poprilično emotivno – Jennifer Aniston se čak i rasplakala u jednom trenutku, no okup poznatih 'Prijatelja' nije baš prošao previše zapaženo, jer je ipak Burrows bio u prvom planu.