I nakon jednog desetljeća fanovi još uvijek čekaju na nove nastavke.


Prošlo je 12 godina od zadnje epizode kultne američke serije 'Prijatelji', a fanovi još uvijek žele nastavak! I skoro su ga dobili, ali ne u onom obliku u kojem su očekivali.

Vezani članci Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Dobri i poslije 25 godina: Monica iz ''Prijatelja'' pokazala da se i danas druži s kolegama iz hit serije Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Bile su globalni fenomen 90-ih, a sada slave 55. rođendan jedne od njih: Prijateljice izgledaju odlično i bez zategnutih lica

Poznata ekipa našla se na okupu tijekom snimanja TV specijala o redatelju Jamesu Burrowsu, koji je osim epizoda te serije, režirao i producirao poznate serije poput 'Kafić Uzdravlje' i 'Will i Grace'.

Jedini koji se nije mogao pojaviti bio je Matthew Perry, dok su s Burrowsom, prisjećajući se života na setu, vrijeme proveli Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer.

Publika je između ostalog saznala kako je Burrows postavi dao svoju gaderobu na korištenje kako bi oni igrali poker, te su u ranijim sezonama svi zajedno gledali seriju i međusobno si davali kritike i savjete, te da je Aniston na audiciji čitala za ulogu Monice, a Courteney za ulogu Rachel!

Samo okupljanje je bilo poprilično emotivno – Jennifer Aniston se čak i rasplakala u jednom trenutku, no okup poznatih 'Prijatelja' nije baš prošao previše zapaženo, jer je ipak Burrows bio u prvom planu.