Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Do razlaza došlo je sporazumnim dogovorom, zbog razilaženja u mišljenjima.


Nakon punih 18 godina, Tomislav Jelić Kameni napušta grupu Colonia te se okreće novim poslovnim i životnim izazovima.

Bundekfest 2014: Čarolija balona i vrući ritmovi Colonie rasplesali posjetitelje

Vezani članci Ivana Lovrić Colonia nas novim videospotom u maniri holivudskih blockbustera vraća u osamdesete! Indira Levak (Foto: Instagram) Bila crnka ili plavuša, Indira svake godine izgleda sve bolje: Koja njezina faza vam je najdraža?

Iako je do razlaza došlo pomalo nenadano, uvjereni smo da grupu Colonia i u budućnosti čeka put popločen uspjehom, a Kamenom od srca želimo sve najbolje u novim iskušenjima i uspjeh kako na privatnim tako i na poslovnim poljima.

'Nisam nikada razmišljala o ovoj temi i da bi se mogla dogoditi ali svakako da ni jedan rastanak nakon 18 godina nije lagan, no kako se kaže - život ide dalje, pa tako i Colonia. Tomislav će uvijek biti dio naše povijesti i osoba koja je s nama stvarala imidž i viziju grupe. Uistinu mu želim puno uspjeha i sreće bez obzira u kojem smjeru odluči krenuti sa svojom karijerom, a Colonia će unatoč svemu i dalje stremiti vrhu hrvatske glazbene scene. U budućnosti nas čeka još puno izazova i vjerujem da ćemo Boris i ja na njih uspješno odgovoriti, a bez obzira na novonastalu situaciju vrlo brzo očekuju nas nove gaže, novi koncerti i puno zanimljivih i lijepih stvari', izjavila je Indira Levak, pjevačica grupe Colonia.

O svom odlasku Tomislav Jelić je izjavio kako je ponosan na sve godine provedene u grupi ali da je nakon 18 godina došlo vrijeme za neke druge stvari i izazove a grupi poželio sreću u daljnjem radu.

Vijest je stigla službenim priopćenjem grupe Colonia i jedini je službeni komentar na ovu temu od strane svih članova grupe, te mole javnost za privatnost.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook