Opa!

Najzgodniji doktor na Balkanu ljetuje u Hrvatskoj: Hvali se fotkama s Hvara i Dubrovnika, a prisjetio se i neprežaljenog hrvatskog pjevača

Vasilije Vujović Vasilije Vujović Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vasilije Vujović - 1 Vasilije Vujović - 7 Vasilije Vujović - 4 Vasilije Vujović - 3 Vasilije Vujović - 5 Vasilije Vujović - 6 Vasilije Vujović - 8 Vasilije Vujović - 9 Vasilije Vujović - 10 Vasilije Vujović - 11 +14 Vasilije Vujović - 12 Galerija

Najzgodniji doktor na Balkanu Vasilije Vujović odlučio je ljetovanje provesti na hrvatskoj obali, a dame su već poludjele za mlađahnim ljepotanom kojeg žele sresti na obali.

Kako mu rado tepaju, najzgodniji doktor na Balkanu Vasilije Vujović odlučio je stići na ljetovanje u Hrvatsku, a na svojem profilu na Instagramu već se pohvalio s nekoliko fotografija na našoj obali.

Dosad je posjetio otoke Korčulu i Hvar, a bio je i u Dubrovniku. Posljednju fotografiju objavio je s Hvara, a zgodni doktor pozirao je ispred brodica. U opisu profila stihove je posvetio pokojnom Oliveru Dragojeviću, kojeg se Hrvatska prisjećala ovih dana povodom četvrte godišnjice njegove smrti.

''Sad razumin tebe, gledan tvoju sliku, gledajući sebe'', citirao je Olivera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Vasilije Vujovic (@dr.vujovic)

Vujović je mladi plastični kirurg iz Cetinja koji živi i radi u Beogradu. Da je dobar u svojoj profesiji, govori veliki broj pratitelja na Instagramu, čak 200 tisuća, a njemu pod nož odlučile su otići brojne estradne ljepotice na razne korekcije.

Ipak, osim profesionalnog posla, 33-godišnjak privlači puno pažnje fantastičnim izgledom, za koji naporno trenira, a rezultati su itekako vidljivi.

2017. godine slavni svjetski portal Daily Mail proglasio ga je i najzgodnijim doktorom na svijetu, pa se mladi Vasilije itekako ima čime pohvaliti dobivši ovakvu titulu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum Heidi Klum +7 Heidi Klum Celebrity Heidi Klum u 50. godini objavila fotku u toplesu, a onda golišavim videom napravila pomutnju među fanovima!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 8 Nina Badrić - 7 +31 Nina Badrić - 3 Celebrity Zbog vatrene haljine Nini Badrić pišu da je kao vino, a ona je pokazala i svoju najdražu pratnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene