A možda su u šumi

NAJVEĆI MISTERIJI hrvatske estrade!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gdje je Ivana Brkić? Hrvatski dance pojeo svoju djecu?

Neke tajne uvijek ostanu neotkrivene. Neki misteriji zauvijek ostanu obavijeni velom tajne. I nije samo Hollywood pun neriješenih slučajeva, ima njih i u Hrvatskoj! Pitate se gdje je nestala Ivana Brkić? Kako je Grubnić postigao moć teleporta? Kako je Simona Gotovac postala vjernica? Je li Vlado Kalember otkrio izvor mladosti? Hrvatski dance je pojeo vlastitu djecu?!

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić "Blago njoj s tobom!" Grubnić uputio predivnu čestitku najvažnijoj ženi u svojem životu: "Sve što sam danas, dugujem tebi!"

Gdje je nestala Ivana Brkić?

Najveća tinejdžerska zvijezda koju je Hrvatska imala, bila je slatka i talentirana Ivana Brkić. Nema tinejdžerice koja nije pobožno skupljala postere i kopirala beauty rutinu lijepe Ivane. 'SMS', 'Nježno, nježnije', 'Nije me sram'... Ivana je bila pop princeza. A onda šok! Povlačenje. Nestala je. Nema je. Dugo godina misterij o Ivani je živio, a onda je otkriveno! Ivana se danas preziva Mesić, živi u Ljubljani i u sretnom je braku sa glazbenikom Emirom. Glazbenoj karijeri se ne planira vratiti!

Simona Gotovac postala vjernica

Lijepa Simona bila je prava definicija starlete, živjela je pred očima javnosti, često tulumarila i punila medijske stupce. Najednom, dosta! Odbacila je krzno, šljokice i narodnjake - a počela odlaziti na mise i duhovne obnove.Simona je postala vjernica, a donijelo je to promjene i u životnim vrijednostima. Danas Simona živi čistoću i ljubav. Posvećena je majka malene Gabrijele te radi kao vizažistica! Potpuni preokret ipak je moguć. Starleta Simona netragom je nestala...

Grubnić otkrio moć teleporta

Šalimo se, naravno. Nedavno je Grubnić doživio pravu hajku na svoj račun, kada je otkriveno da se photoshopira na ekskluzivnim lokacijama diljem svijeta. Kako Marko leti u Dubaiju, kupuje u Londonu, ruča u Parizu? Pitali su se svi nedavno, a onda je Marko dao odličan odgovor na sve. Podnio je kritike na svoj račun, i odlučio sve unovčiti. Pokrenuo je vlastiti posao - aplikaciju za obradu fotografija na Instagramu!

Vlado Kalember zamrznuo vrijeme

Trenutno Vlado kuha u Celebrity MasterChefu, a osim kulinarskim vještinama, pozornost privlači i mladolikim izgledom. No, nije to tek sada. Čitav njegov život i karijera jedna su velika rasprava o tome kako izgleda izvrsno. Vlado je negdje zamrznuo vrijeme. Kada? Kako? Kome? Reci nam Vlado, i mi bi malo toga!

Hrvatski dance pojeo svoju djecu!?

Što je to s hrvatskim danceom i njegovim najvećim zvijezdama? Kasandra? Gdje je? Mandi? Gdje je? Dalia? Gdje je?!!?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene