"Potresno iskustvo"

"BILI SMO TAOCI NAGIM DJEVOJKAMA" Neki su bili šibani, neki lisicama vezani...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što se sve dogodi kad novogodišnje slavlje pođe po zlu? Ove scenarije ne bi ni na filmu zamislili.

Uvriježeno je mišljenje da je doček nove godine najluđa noć u godini. No, naši primjeri pokazju suprotno. Novogodišnja noć za mnoge je noć kao i svaka druga, a pretjerano forsiranje dobrog raspoloženja i odličnog tuluma za mnoge je prava besmislica.

Pogledaj i ovo showbuzz IZBLJEDILA TRADICIJA ON LINE BOŽIĆ ''Iako je lijepa gesta, ima u njoj i marketinga''

"Ne dopuštam da podlegnem presingu. Ne očekujem od te noći ništa više nego od ostalih noći u godini, tako da se nikad nisam razočarala i gotovo uvijek sam se čak iznenadila kako mi je bilo lijepo", kaže Žanamari. Doček, kako kaže, nikada nije planirala. "Taj dan je toliko isforsiran i to “moranje” da se isfura najbolji party u godini me totalno demotivira. Najviše volim ostati kući za doček, osim u slučaju kad sviram doček sa svojim bendom", iskrena je Žana.

Veliku pompu od novogodišnje noći ne voli raditi ni Minea. "Pa to je samo još jedna noć u godini i radje biram 10 spontanih tuluma kroz godinu nego tu jednu večer koja "mora biti savršena". Na sreću nisam imala loših ili "propalih" dočeka jer ih nikada niti ne planiram mjesecima unaprijed", kaže Minea.

Ne planira ih ni Damir Kedžo. "Za razliku od Božića, Nova godina mi je glupost i bespotreban stres. Idealno ju je provesti na kauču uz dobar filmski maraton", smatra Kedžo.

No, čak i kad je sve isplanirano do posljednjeg detalja u novogodišnjoj noći događaju se neočekivane nezgode. Jednu od njih pamti i Lana Jurčević koja je tijekom jednog novogodišnjeg nastupa skoro ostala bez haljine usred nastupa.

"Sjećam se da mi je na koncert za doček nove godine pukla haljina, jer sam totalna hiperaktiva, a kako smo je baš šivali za koncert, onda je popustio neki konac i jedva sam je uspjela uhvatiti dok je padala s mene. Na kraju smo otišli u neki ured usred noći po klamerice doslovno i zaklamali naramenice", govori Lana kroz smijeh.

Ludo novogodišnje iskustvo imao je, barem tako tvrdi, i poznati komičar Mario Petreković.

"Bilo je to u Rio De Janeiru u hotelu Copocanana gdje sam u hotelskoj sobi na 26 katu slavio s društvom. Krenuli smo u odbrojavanje, otvorili širom prozore i izašli na balkon s petardama. Urlik, veselje i prasak! Odjednom vraimo se u sobu kad ono u sobi stoji 7 skoro golih brazilskih plesačica u crvenom donjem rublju, gornje nisu imale koje uglas poviknu FELIZ ANO-NOVO", prisjeća se Mario koji je od srama odmah prekrio oči.

"Skroz do jutra bili smo taoci nagim djevojkama koje smo čak po njihovoj naredbi morali gledati. Neki su bili šibani, neki lisicama za krevet vezani. Na sve su nas tjerale. Bila je to prava noćna mora, dan danas sam u šoku", ispričao nam je Mario u svom stilu. Stoga ako za večeras nemate neke lude planove ne očajavate. Možda je doista bolje ostati doma na kauču nego da vas snađe sudbina našeg komičara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene