I oni ih imaju

Najveće filmske greške 2013. godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

2013. godina je na izmaku no ostavila nam je mnoštvo zanimljivih filmova. Kao, naravno, i filmskih grešaka. Donosimo neke od njih!

'A Good Day To Die Hard': U potjeri automobilima, plavi kombi kojeg vozi sin Johna McClanea je udaren s lijeve strane. No, svjetla koja su uništena s lijeve strane i koja vise na živama, u narednom kadru ponovno 'ožive', a odjednom se 'pokvare' svjetla s desne strane koja sad identično vise na žicama tijekom potjere.

Pogledaj i ovo showbuzz Fotobomba Fotke koje morate pogledati DVAPUT!



'The Lone Ranger': Usamljeni osvetnik tijekom pucnjave u vlaku ispali više od 20 hitaca iako mu je u rukama pištolj u kojeg stane samo 6 metaka.



'The Evil Dead': Ovaj remake klasika Sama Raimia također nije ostao pošteđen nekih grešaka. Prva koja je upala u oči gledateljima bila je scena u kojoj Mia izbaci bljuvotinu u Olivijino lice te njome potpuno prekrije njezinu glavu. Unatoč tome, u istoj sceni, samo nekoliko sekundi kasnije, bljuvotine je znatno manje.



'Gravity': Film redatelja Alfonsa Cuarona kritizirao je astronaut Chris Hadfield. Posebno se dotaknuo izgleda Sandre Bullock u filmu. 'Astroanuti u svemiru ne izgledaju kao modeli. Sastavni dio našeg donjeg rublja su svojevrsne 'pelene' za odrasle koje moramo nositi', komentirao je Chris.



'Fast and Furious 6': U sceni šestog nastavka ovog filmskog serijala, ekipa juri za zrakoplovom 13 minuta. No, izračunom brzine automobila dolazi se do zaključka kako bi ta pista po kojoj se juri zapravo duga oko 29 kilometara. Ipak, najdulja pista na svijetu iznosi samo 5.6 kilometara.



'Gangster Squad'
: Filmovima smještenim u ovo razdoblje često se potkrade ovakva pogreška. Naime, mikrofon RCA 77D u klubu Slapsy Maxie's je krivo namješten. Nagnut je prema pjevačici, što je pogrešno jer bi trebao biti nagnut na drugu stranu.



'Star Trek Into Darkness': Kad se brod kapetana Marcusa pojavi ispred Enterprisea nakon što izađe iz warpa, njegov zadnji dio jedva je vidljiv. No, kad se gleda iz Enterprisea, potpuno je jasan i vidljiv.



'Iron Man 3': U trenutku dok si Tony ubrizgava lijek u ruku, komad metala u njegovim prsima veoma jako svijetli. No, dok si mjesto uboda, u istoj sceni, briše komadićem vate namočenom u alkohol, njegova prsa više ne svijetle.



'The Hangover Part III': Mr Chow nosi 21 milijun dolara u zlatnim polugama. No, koliko je to zapravo kilograma? Ako uzmemo u obzir da jedna poluga teži oko 11 kilograma te da je njezina prosječna cijena oko 480 tisuća dolara, on zapravo nosi pola tone zlata u torbama.



'The Wolverine': Nagasaki je bombardiran s visine od 9 kilometara no u otvarajućoj sceni u filmu to je bilo mnogo niže. Bomba je također detonirana na visini od 457 metara, a ne na zemlji, kako je prikazano u filmu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene