Nerazdvojni godinama

NEKI SU I VJENČANI KUMOVI Najveća prijateljstva s naše estrade

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neka prijateljstva s estrade vrlo brzo planu, ali njihova traju već dugi niz godina. Neki su čak i vjenčani kumovi.

Već smo pisali o poznatim svađama koje su izbile na našim prostorima, a sada je vrijeme da spomenemo i neka od lijepih prijateljstava koja uz celebrity svađe epskih razmjera donose ravnotežu na estradu. Donosimo vam neka od najvećih prijateljstava na koja možete naići u svijetu hrvatskog showbiza.

Pogledaj i ovo showbuzz Neka bolja vremena Mišo, Seve, Toše... Ovako su se domaće zvijezde zabavljale prije 14 godina, nekih više nema među nama

Jelena Rozga i Jole

Naši poznati pjevači već su godinama dobri prijatelji, a iz njihovog prijateljstva i odlične suradnje izrodio se i hit 'Par koraka' koji su zajedno 2003. otpjevali. Kada je Jole nedavno bio bolestan, Jelena i njezin zaručnik Stjepan Hauser poslali su mu video za ozdravljenje u kojem pjevaju Joletovu pjesmu 'Pijanica nisam'.

Severina i Andrea Čermak

Njihovo prijateljstvo traje preko deset godina, a osim što su najbolje prijateljice, one su i vjenčane kume. Kada se Andrea 2005. udavala za Hrvoja Čermaka, Severina je bila uz nju, isto kao što je i Andrea bila prošle godine Severinina kuma kada je ona rekla sudbonosno 'da' Igoru Kojiću.

Danijela Martinović, Petar Grašo i supružnici Rađa

Slavni pjevač bio je vjenčani kum bivšem košarkašu Dini Rađi kada je 2001. oženio Viktoriju, s kojom ima dvojicu sinova. Grašo i Rađa zajedno su snimili i pjesmu 'Nisam više ja sa njom', a Dino se ove godine pojavio kao gost na pozornici tijekom Danijelinog koncerta u Lisinskom.

Minea i Jasna Palić-Picukarić

Prijateljstvo ovog pjevačko-glumačkog dua možda ne traje desetljećima, ali jednako je čvrsto. Otkako su Minea i Jasna prije dvije godine nastupale u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', njih dvije su postale nerazdvojne.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene