u novom ruhu

Minea oduševljena svojim novim angažmanom, a oduševljeni su i gledatelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U slavljeničkoj godini Nove TV i najgledanija lifestyle emisija priprema brojne novosti. Najveća novost svakako je nova voditeljica.

Najveće iznenađenje u studiju INmagazina, osim sjajne nove scenografije, svakako je bila nova voditeljica Renata Končić Minea. Nakon što smo je upoznali u ulozi voditeljice u odličnoj emisiji Nove TV 'Radna akcija', sada samo je imali priliku vidjeti u glamuroznom izdanju voditeljice najboljeg i najgledanijeg lifestyle magazina.

Pogledaj i ovo Minea - 11 ''Gori sve!'' Opa! Minea u mini-haljini najavila novu epizodu hit-showa, noge su u prvom planu!

Oduševila je fanove novom frizurom i najavila brojna iznenađenja

Dugogodišnja glavna urednica IN magazina Ivana Mandić o novostima u emisiji kaže: 'IN magazin dolazi u novom ruhu, no ono što je još važnije od toga, našim vjernim gledateljima pripremili smo brojne novosti i iznenađenja koje će novu sezonu zasigurno dodatno obogatiti sa korisnim, intrigantnim i ekskluzivnim i prije svega zabavnim sadržajem'.

Pitali smo Mineu kako se osjećala u novoj ulozi: 'Bila sam silno uzbuđena u prvoj epizodi, ali zadovoljna sam sa svojim prvim vođenjem. Okružena sam izvrsnom, pozitivnom atmosferom u studiju, a moja suvoditeljica Mia je divna, dala mi je sjajne savjete prije početka i mislim da smo zaista dobro uigran tim. Veselim se novim emisijama i svim temama koje pripremamo ovaj tjedan za naše gledatelje'.

Ako ste propustili jučerašnju emisiju, svakako budite uz ekipu INmagazina danas od 17:30.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene