Ponekad zaboravljamo da su i oni samo ljudi od krvi i mesa baš poput svih nas. I oni se smiju, plaču, vole i gube.


Donosimo vam neke od najtužnijih ljubavnih priča Hollywooda koje će možda jednog dana završiti na velikom platnu.

Brittany Murphy i Simon Monjack

Teške optužbe: Majka ubila vlastitu kćer?

Vezani članci Olga Kurylenko (Foto: Profimedia) Uz bivšu Bond djevojku ne veže se niti jedan skandal, a njezine privatne fotografije su prava rijetkost Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) 10 godina nakon što je tragično izgubila veliku ljubav, holivudska glumica Michelle Williams udala se u tajnosti

Brittany je nakon mnogobrojnih neuspjelih veza ljubav napokon pronašla s Simonom, ali na žalost bilo je to vrlo kratkog vijeka jer je glumica umrla od upale pluća i predoziranja lijekovima u njihovoj kući. Simonovo srce bilo je slomljeno. Umro je samo šest mjeseci nakon svoje voljene u istoj kući, a obdukcija je pokazala kako je i on preminuo na isti način kao i Brittany.

Patrick Swayze i Lisa Niemi

Patrick Swayze: Čovjek koji je proplesao kroz život

Patrick i Lisa bili su u braku čak 34 godine, a kada je Hollywood u pitanju onda je to uistinu znanstvena fantastika. Imali su svoje uspone i padove, ali ljubavi nikada nije nedostajalo. Patric je umro 2009. od raka crijeva. Lisa je ostala uništena njegovom smrću, ali je smogla snage i odlučila raditi kao odvjetnik u društvu za borbu protiv raka crijeva.

Heath Ledger i Michelle Williams

Ovo su bile njegove posljednje riječi: 'Bit ću dobro, samo trebam malo odspavati'

Ledger i Michelle upoznali su se na setu filma 'Brokeback Mountain' i zaljubili. Zaručili su se i dobili bebu, ali su se razišli 2007. Svijet se nadao kako će se par ipak pomiriti i ponovno biti zajedno, na žalost to se nije moglo dogoditi jer je Ledger preminuo 2008. od slučajnog predoziranja lijekovima. Iako više nisu bili zajedno, Michelle je izjavila kako je uvijek maštala o tome da se jednog dana ponovno spoje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook