Glumica Ankica Dobrić trenutno vodi najtežu bitku života - onu za ozdravljenje.


Uvijek vesela i raspoložena glumica Ankica Dobrić proživljava teške dane. Glumica se naime bori za ozdravljenje, a u pomoć su joj pritekli i u matičnom kazalištu Gavella. Zagrebačko kazalište pozvalo je građane da se priključe u humanitarnu akciju i pomognu u prikupljanju sredstva za liječenje glumice. O kakvoj je bolesti riječ za sada nije poznato.

Vezani članci Ankica Dobrić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Tiha borba s opakom bolešću: Domaća glumica blista poput princeze, a zapravo je prava ratnica Ankica Dobrić (Screenshot: Video) Ankica Dobrić otvoreno o borbi s karcinomom dojke: "Strašno sam se bojala kemoterapija"

"Dragi kolege i prijatelji kazališta. Prijatelji su ljudi koje susrećemo na svom putu i na koje se možemo osloniti i u radosti i u boli, a da njihova ljubav nikad ne postavlja uvjete.Pozivamo vas na predstavu ‘Nevidljivi’ Tene Štivičić u režiji Matjaža Pograjca, 1. lipnja 2017. s početkom u 21.30 sati, koju će ansambl kazališta Gavella odigrati za potporu i pomoć u liječenju prijateljice i kolegice Ankice Dobrić. Ulaznice možete nabaviti na blagajni kazališta Gavella po cijeni od 70 kuna", stoji u objavi koju prenosi portal Teatar.hr.

Ankica Dobrić iza sebe ima brojne kazališne i televizijske uloge, a od 1990. godine članica je ansambla Gavelle. Gledateljima s malih ekrana najpoznatija je, između ostalog, po ulogama u serijama "Larin izbor" te "Naša mala klinika".