Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njihovo vjenčanje planirano je mjesecima, no i dalje nitko niša ne zna.


Vjenčanje slavneKim Kardashian i Kanye Westa planirano je mjesecima i ništa nije prepušteno slučaju. Prema najnovijim informacijama ceremonija vjenčanja priprema se na čak dvije lokacije.

Vezani članci Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) I ovu će godinu obilježiti kraljevsko vjenčanje i to posebno: Princeza Beatrice reći će da svom zgodnom Talijanu Pamela Anderson i Jon Peters Pamela Anderson razvodi se od 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka

Lokacija njihovog vjenčanja jedna je od najtraženijih lokacija jer se nagađanja mijenjaju iz dana u dan. Prvo se vjerovalo da će 'sudbonosno DA' reći u Parizu, no do danas se mislio da će to ipak biti u Florenci.

Nema dijete prije vjenčanja – hoće li stati u vjenčanicu?

Danas više ništa nije sigurno. Kim i Kanye pripremaju dvije različite lokacije: jedno u Versaillesu, a drugo u Florenci. Sve upućuje na to da će imati dvije ceremonije: jednu večeras, a jednu u subotu.

Lokacija u Parizu je spremna – cvijeće, svijetla i natpis na kojem piše 'zatvoreno'. No, na isti način uređena je i lokacija u Florenci, piše TMZ.

Hoće li imati dva vjenčanja ili je sve to medijski trik, otkrit ćemo ubrzo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook