Nezaboravno

Šok do šoka - ove showbizz vijesti obilježile su 2015. godinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Showbizz 2015. godina ostati će zapamćena po nekim uistinu šokantnim događajima.

Godina iza nas svakako će nam ostati su sjećanju po nekim događajima koji su nas u najmanju ruku šokirali. Ruku na srce, bilo ih je uistinu mnogo, ali mi smo odabrali pet najupečatljivijih koji će se sigurno dugo pamtiti i prepričavati.

Rasipala se po pozornici koliko je duga i široka

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Šefovi Brit Awardsa skakali su od sreće kada su napokon nagovorili Madonnu da ih počasti svojim ukazivanjem na sceni u večeri koju su pratili milijuni ljudi. Ne samo da se pojavila, napravila je ovogodišnje Britse apsolutno nezaboravnima. Tijekom nastupa bilo je predviđeno da Madonna skine svoj dugački plašt. Na njezinu nesreću, plašt jebio  prečvrsto vezan i ona ga nije stigla na vrijeme skinuti, a prema koreografiji plesači su ga trebali skinuti s nje. Oni su to i napravili a ona se i dalje mučila s odvezivanjem. Tada se kraljica popa rasipala po pozornici koliko je duga i široka, i pošteno zveknula glavom. Ipak, kao vrhunska profesionalka, ustala je s poda i nastavila nastup.

Milijuni obožavateljica uzele su slobodan dan na poslu kako bi u miru mogle žaliti

Vijest da Zayn Malik napušta bend 'One Direction' uzdrmala je svijet showbizza jače od bilo kojeg potresa. Milijuni su ostali u šoku. Bilo je histeričnog plakanja, preklinjanja, pokušaja samoubojstava... Jednom riječju, showbizz apokalipsa. Obožavateljice su smatrale kako ih je zgođušni Malik iznevjerio, a napustivši grupu, napustio je i njih. Vrlo je vjerojatno kako su sve preživjele i oporavile se.

Svijet se raspomamio nakon reklame od samo nekoliko sekundi

Strani mediji tvrde 'Brad je imao afere s muškarcima - razvod već pokrenut'

Upravo toliko, nekoliko sekundi bilo je dovoljno da svijet zahvati totalno ludilo. Tijekom pauze za reklame prikazan je vrlo kratak video nove pjesme koja će preko noći postati jedan od najvećih planetarnih hitova. Pogodili ste, radi se o Adele i pjesmi 'Hello'. Već ta reakcija pokazala je kako je povratak pjevačice na scenu prava odluka. Pjesma 'Hello' i album '25' oborili su sve moguće rekorde.

Skandal koji i dalje potresa javnost

Dugo se nagađalo tko je misteriozni slavni muškarac koji je zaražen HIV-om, a spavao je sa stotinama porno glumica, slavnih kolegica i nepoznatih djevojaka. Kada je ime napokon otkriveno, svijet je bio šokiran. Radilo se o slavnom glumcu Chariliju Sheenu. Charlie je odlučio izaći u javnost s istinom i objasniti što se događa. Sada mu prijete brojne tužbe djevojaka koje su s njime spavale, a kojimanije rekao za svoje zdravstveno stanje.

I za počasno prvo mjesto ostavili smo definitivno najveći šok ove godine

Olimpijski pobjednik, suprug, otac, prototip pravog muškarca, član najmoćnijeg reality klana na svijetu, Kardashian, odlučio je postati žena! Vijest kako Bruce Jenner mijenja spol odjeknula je showbizz svijetom poput bombe. Neki su mislili kako se radi o marketinškom triku, ali nekoliko mjeseci kasnije Bruce nam se uistinu predstavio kao Caitlyn. Tada smo saznali kako o tome sanja većinu svog života, ali nikada nije imao dovoljno hrabrosti da to i učini. Na kraju je ipak napravio finalni korak i postao žena. Mi smo bili šokirani, a možemo samo zamisliti kako se njegova tadašnja supruga Kris osjećala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene