Najsmješniji trenuci

Janko Popović-Volarić ukrao show pitanjem o Mijinoj mami, zanimao ga je samo jedan podatak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U backstageu četvrte emisije uživo Supertalenta u Backstageu s Miom događalo se baš svašta, no Janko Popović-Volarić ukrao je svu pažnju.

Iza nas je četvrta emisija uživo popularnog showa Supertalent, koji obara rekorde gledanosti. Kako i ne bi, kad Hrvate itekako zanima tko će biti njihov novi Supertalent.

Pogledaj i ovo Davor Bilman Tu smo dakle! Ova fotografija najvjernije opisuje na što bi Bilman potrošio Supertalent nagradu

Na pozornici smo ponovno vidjeli razne talente, od pjevača i plesača, preko imitatora, pa sve do hula-hop majstora, a ispred pozornice zabavljao nas je urnebesni žiri sastavljen od provjereno dobre ekipe - Maje, Davora, Martine i Janka.

No prava zabava, vjerujte nam, bila je s Miom Kovačić, koja svake nedjelje na YouTube kanalu Nove TV donosi najbolje trenutke iz backstagea.

Radili su se sklekovi, jeli ćevapi, a onda je Janko Popović-Volarić ukrao svu pažnju s pitanjem o pohancima Mijine mame.

O čemu se točno radilo, provjerite u videu u našoj galeriji.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag +4 Konstantin Haag Celebrity Novopečeni domaći par otkrio hoće li Božić provesti zajedno i koji to poklon on ne smije dobiti
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene