nije im teško

Ljubav košta milijune: Ove dame vlasnice su najskupljih zaručničkih prstenova

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Galerija

Među vlasnicama najskupljih zaručničkih prstenova su Beyonce, Grace Kelly, Jackie O te Jennifer Lopez.

Brojne djevojke smatraju kako je najljepši poklon koji u životu mogu dobiti dijamant, a zaruke su najčešća prilika da ga i dobiju. Među brojnim zvijezdama koje su se zaručivale proteklih godina bilo je tu skupih prstenova, no neki od njih ipak iskaču. Za vikend zaljubljenih otkrivamo najskuplje zaručničke prstenove slavnih. Za neke smo sigurni da ćete se iznenaditi, a neki su pak završili i na aukciji jer koliko god je prsten bio dobar - ljubav nije potrajala.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Rekorderka po najskupljem zaručničkom prstenu je pop-diva Mariah Carey. Prsten ima 35-karatno zlato i vrijedi vrtoglavih 10 milijuna dolara, a dijamant je izradio Wilfredo Rosado. Pjevačica je prsten dobila od svog zaručnika milijardera Jamesa Packera. Vjenčanje je otkazano sedam mjeseci nakon zaruka, no Mariah je zadržala vrijedni prsten. Kim Kardashian s druge strane morala se zadovoljiti malo jeftinijim prstenom. Prsten od 20-karatnog zlata izradila je Lorraine Schwartz, a suprug popularne Kardashianke, Kanye West, za njega je platio 8,5 milijuna dolara.

Jedan od najpoznatijih prstenova na svijetu je onaj iz dizajnerske palice Krupp, a posjedovala ga je Elizabeth Taylor. Prsten je 1968. dobila od Richarda Burtona, ima 33-karatno zlato, a 2011. godine prodan je za 8,8 milijuna dolara. Lorraine Schwartz poznata je po dizajniranju prstenova slavnih, a još jedan njezin klijent bio je i rap-mogul Jaz-Z. Za svoju Beyonce Jay je naručio prsten od 18-karatnog zlata koji vrijedi pet milijuna dolara.

Paris Hilton također je bila među sretnicama koje su posjedovale skupe zaručničke prstenove. Kada se zaručila za Parisa Latsisa, dobila je 24-karatni prsten koji je stajao 4,7 milijuna dolara. Paris je prsten donirala u aukciji za žrtve uragana Katrina nakon je prekinula sa svojim zaručnikom.

Jennifer Lopez trenutačno u ljubavi cvjetaju ruže, ali nije joj bilo loše ni u prošloj vezi. Barem što se prstena tiče. Njezin bivši suprug Marc Anthony zaprosio ju je s prstenom od 8,5-karatnog zlata kojim se hvalila gdje god je stigla. Njezin zaručnik prije Marca, Ben Affleck, na ruku joj je stavio prsten od 6-karatnog zlata.

Princ Rainier II. od Monaka holivudsku divu Grace Kelly zaprosio jes 10,47-karatnim prstenom koji je stajao 4 milijuna dolara. Prsten je sjajno pristajao na eleganciju koju je imala bivša glumica. Jedan je od poznatijih prstenova i onaj u vlasništvu udovice Kobea Bryanta, Vanesse Bryant. Tragično preminuli košarkaš svoju je Vanessu zaprosio prstenom vrijednim 4 milijuna dolara, a dodatno ga je uredio 2003. godine, te je prsten postao još skuplji.

Jacqueline Kennedy Onassis bila je vlasnica dijamanta s potpisom Harryja Winstona koji je imao 40-karatno zlato. Prsten, doduše, nije dobila od bivšeg američkog predsjednika, već od magnata Aristotlea Onassisa, a prodan je za 2,6 milijuna dolara nakon što je završio na aukciji. Vojvotkinja od Windsora također je imala skupi zaručnički prsten. Britanski kralj Edward prije nego što je abdicirao na ruku joj je stavio prsten vrijedan dva milijuna dolara od 19-karatnog zlata.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene