Ivana Knoll postala je medijska i Instagram zvijezda tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.

Galerija


Na svečanom otvorenju Poliklinike Aesthete prisustvovale su brojne poznate dame poput Ive Jerković, Lane Gojak, Petre Dugandžić, Darie Lorenci, Nine Mie Čikeš i Jelene Perić, a nakon dugo vremena u javnosti se pojavila i zanosna crnka Ivana Knoll.

Vezani članci Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku" Ivana Knoll (Foto: Instagram) "Najljepša hrvatska navijačica" pokrenula privatni posao: Stižu kupaći kostimi s kockicama

Sjećate se najseksi hrvatske navijačice koja je pozornost medija dobila 2018. godine tijekom ljeta, točnije Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji? Upravo je tada i dobila ovu laskavu titulu, a postala je i velika zvijezda na Instagramu.

Ivana danas ima nešto više od 99 tisuća obožavatelja koje redovito časti seksi fotografijama, jer se može pohvaliti lijepim licem i doista besprijekornom linijom.

I na spomenutom događanju Ivana je pomno pazila da istakne neke od svojih najjačih tjelesnih aduta, kao npr. duge noge koje je naglasila u minici s prorezom te špic-gležnjačama na petu.

Iako je iskombinirala nekoliko boja, na njoj je kombinacija izgledala odlično, a vjerujemo da bi se za njom na ulici okretale i muške i ženske glave.

Ivana je krajem rujna prošle godine otkrila da je zauzeta, no identitet dečka pomno skriva od znatiželjne javnosti. 

Luka Modrić na zasluženom odmoru u domovini, evo u koji je grad na Jadranu odveo obitelj

''Ples sa zvijezdama'' uskoro na Novoj TV! Otkrivamo imena zvijezda koje će se natjecati u hit-showu

Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju