Bratska posla

Slavna braća i sestre: Tko tu kome otima svu slavu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna braća i sestre nisu rijetkost, no uvijek se postavlja pitanje – tko je uspješniji, tko bolje zarađuje i, naravno, tko bolje izgleda.

Celebrity svijet prepun je velikih priča o nevjerojatnim uspjesima, a u nekim obiteljma, ti se uspjesi zbrajaju dva puta. Brojni su primjeri braće i sestara koji su jednako, ili barem podjednako zaintrigirali medije i svjetsku javnost. Donosimo pregled najzanimljivijih slavnih bratsko-sestrinskih parova.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Zaboravite Pippu! Ovo je nova slavna sestra koja će vam oduzeti svu pažnju

Amal Clooney i Tala Alamuddin

Tala Alamuddin tek je nedavno 'zapela za oko' svjetskim medijima, koji su se raspisali o njezinoj ljepoti i sličnosti sa sestrom Amal. Na nedavnoj večeri u New Yorku, Tala je potpuno zasjenila Amal i svi blicevi fotoaparata bili su usmjereni prema novoj, atraktivnoj 'it' sestri.

Beyonce i Solange Knowles

Beyonce i Solange vjerojatno su najpoznatije sestre u celebrity svijetu, a svaki njihov korak prati se u stopu. Pod posebnim je povećalom njihov smisao za modu i prati se doslovno svaka krpica koju sestre odjenu. Jedna drugu podržavaju u svim uspjesima i nastojanjima oko karijere te uživaju u skladnim obiteljskim odnosima.

Zapanjujuća ljepota: Proslavila 20. rođendan u bikiniju!

Gigi i Bella Hadid

Nakon što je Gigi Hadid proglašena novom IT djevojkom u svijetu manekenstva, velikim koracima za njom ide i mlađa sestra Bella Hadid. 18-godišnja Bella već je dobila editorijal u američkom izdanju Elle magazina i velikim koracima grabi prema svjetskoj slavi.

Mary-Kate, Ashley i Elizabeth Olsen

Slavne blizanke koje od ranog djetinjstva 'drmaju' malim ekranima i filmskim platnom, u zadnje je vrijeme zasjenila njihova mlađa sestra Elizabeth, glumica u usponu i prava ljepotica.

Slatke kao šećer: Imaju li blizanke iz 'Pune kuće' još 'ono nešto'?

Liam i Chris Hemsworth

Seksi australska braća miljenici su žena diljem svijeta. Stariji Chris najpoznatiji je po ulozi superjunaka Thora, no mlađi Liam niže sve veće filmske uloge i bit će zanimljivo pratiti kako će se dalje razvijati karijere ove talentirane braće.

Kate i Pippa Middleton

Najpoznatija slavna sestra ispisala je svojevrsnu povijest kao djeveruša na kraljevskom vjenčanju svoje sestre i princa Williama, zablistavši u besprijekornoj haljini koju sigurno i danas pamtite. Svaki Pippin korak prati se u stopu i s razlogom se smatra najzgodnijom i najseksi slavnom sestrom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene