Čast da zatvori 27. Bipa FASHION.HR imao je poznati dizajner Ivica Klarić, doajen muške mode.

Galerija


Nakon pet uzbudljivih dana, u posljednjoj, finalnoj večeri Bipa FASHION.HR-a održane su revije poznatih modnih imena: Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Mateyaneira i IK studio.

Vezani članci Korana Gvozdić Korana osvojila sve u seksepilnom ali profinjenom izdanju pa pokazala kako ju njezin dragi vidi Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Ecija Ivušić u zmijskom uzorku od glave do pete, no prepoznajete li damu pored nje?

A čast da zatvori modnu večer, ali i događanje imao je poznati dizajner Ivica Klarić, doajen muške mode, koji je ovom revijom proslavio 15 godina branda IK studio.

Reviju je, potpuno neočekivano otvorio ženski model u smoking haljini pepito uzorka, a uslijedilo je gotovo 50 izlaza muških modela u kojima je Klarić pokazao kako su inovacije i kreativnost u klasičnom odijevanju znak istančanog stila. Njegova vizija suvremenog muškarca oslanja se na klasiku i dobro skrojena odijela, koja poštuju osnovne postulate muške siluete. Uz njegov majstorski osjećaj za tkanine, savršene teksture, pedantne šavove, custom made dugmad, košulje i kravate, klasično odijelo savršeno odolijeva trendovima i postaje odraz uistinu bezvremenskog stila.

A da se svaki muškarac, neovisno o stilovima, može pronaći u Klarićevim kreacijama, najbolje su pokazali modeli koji su samo za ovu prigodu izašli na pistu: Ivan Šarić, Ivan Dečak, Miran Kurspahić te Vlaho Arbulić.

Ova su imena često i na listama najpoželjnijih domaćih frajera pa vjerujemo kako je ženski dio publike sinoć posebno uživao u pogledu.

Ipak, Ivan Šarić već je godinama u sretnoj vezi s voditeljicom Koranom Gvozdić koja ga je bodrila iz publike i s kojom bi uskoro trebao stati pred oltar, dok je Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra, sa svojom partnericom Ninom Celio-Cegom prošlo ljeto dobio drugo dijete.

Vlaho Arbulić u sretnoj je vezi s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović s kojom ima kćerkicu Lucu, dok glumac Miran Kurspahić mudro šuti o ljubavnom životu. On je u prosincu 2017. godine prekinuo s arhitekticom Ninom Miom Čikeš s kojom je bio 2 godine, a nije poznato je li i koja je dama zarobila njegovo srce nakon Nine.
 

Udala se Milana Vlaović: Nakon kraha braka s nogometašem, vjeru u ljubav vratio joj je direktor

Jedna od najseksi žena svijeta razbijesnila javnost izgledom svog lica: "A bila si tako lijepa"