3 milijuna lajkova

Kate je omiljenija, a Meghan je izazvala histeriju: Koja ima najpopularniju kraljevsku fotku svih vremena?

Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: AFP) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Princ Harry i William (Foto: AFP) Princ Harry, William i Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Društvenim mrežama nisu odoljeli ni članovi britanske kraljevske obitelji.

Društvene mreže imaju moć povezivanja poznatih i slavnih osoba s njihovim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

I dok smo u prošlosti morali čekati časopise kako bismo vidjeli intimne fotografije naših idola, danas je dovoljno otvoriti društvene mreže i otići na njihove profile.

I to ne vrijedi samo za holivudske zvijezde već i za članove najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu, one britanske. Charles, Camilla, nikad prežaljena Diana, nestašni Harry i pomalo uštogljeni William svojedobno su se itekako znali izboriti za svjetske naslovnice svojim ponašanjem i postupcima, a onda je u obitelj i službeno stigla Kate Middleton.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Što nosi, kakvu frizuru ima, kako je započela njezina veza s Williamom, je li istina da mu je opraštala nevjere... Sve je to zanimalo znatiželjnu javnost kada je atraktivna brineta postala vojvotkinja. Zatim su došla nova kraljevska djeca, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte, pa je i to bila glavna vijest šoubiznisa otkad se saznalo za svaku trudnoću pa sve do rođenja beba i kasnije.

Međutim, baš ništa od toga ne može se usporediti s histerijom koju je izazvao dolazak američke glumice Meghan Markle u tradicionalnu obitelj nakon što se u nju fatalno zaljubio princ Harry, kojeg je ona jedina uspjela smiriti. Iako ne možemo reći kako je vojvotkinja od Essexa omiljena ličnost, baš svi žele znati sve o njoj.

Članovima obitelji strogo je zabranjeno davati bilo kakve intervjue, pa se o Meghan pisalo doista svašta. Također, zabranjeno im je imati i privatne profile na društvenim mrežama, no i Kate i William, ali i Meghan i Harry imaju službene profile na Instagramu na kojima tu i tamo dijele fotografije koje prethodno mora odobriti kraljevska palača.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Dakle, na tim profilima baš nikada nećemo vidjeti selfije, no preko njih možemo svakako dobiti malo bolji uvid čime se trenutno bave članove te popularne obitelji. Na Instagramu postoje četiri službena kraljevska profila: Kensington Palace, profil Kate i Williama Sussex Royal, profil Meghan i Harry Royal family te profil Clarence House, profil Charlesa i njegove Camille koji ima najmanje obožavatelja, njih 879 tisuća.

Najpopularniji su Kate i William s 10 milijuna sljedbenika, a na drugom su mjestu Harry i Meghan s 9,4 milijuna. Ipak, treba uzeti u obzir kako su Harry i Meghan puno kasnije napravili svoj profil, a već su se opasno približili brojci obožavatelja drugog kraljevskog para.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ipak, princ i bivša glumica vlasnici su najpopularnije kraljevske fotografije na Instagramu, koja je dosad skupila više od 3 milijuna lajkova, a radi se o crno-bijeloj fotografiji na kojoj je prikazano prvo predstavljanje njihova sina Archieja kraljici Elizabeti II. te njezinu suprugu, princu Philipu, a uz njih se nalazi i Meghanina majka Doria Ragland.

Bez obzira na dolazak sve mlađih kraljevskih generacija, i dalje postoje brojni obožavatelji kraljice koji vole vidjeti njezine opuštenije fotografije, a najpopularnija fotografija poznate obitelji to je još jednom dokazala. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene