Dizajnerica i supruga Harisa Džinovća, Melina Džinović, živi svoj holivudski san, a sada je stiglo još jedno iznenađenje!


Dizajnerica i supruga Harisa Džinovća, Melina Džinović, živi svoj holivudski san. Njezine kreacije već je nekoliko puta crvenim tepihom prošetala Sharon Stone, a i ubuduće će Melina biti modni odabir ove svjetski poznate glumice.

 

⭐️#sharonstone #hamel #melinadzinovichamel #hamelbymelinaharris

A photo posted by Melina Dzinovic (@hamelbymelinaharris) on

Supruga Harisa Džinovića živi san

Vezani članci Jennifer Lopez Lopez odnijela tijesnu pobjedu u zanimljivoj anketi gdje su se našle i njezine svima dobro poznate kolegice Jennifer Lopez Lopez objavila fotku na kojoj zavodljivo pozira u grudnjaku, ali svi su prvo primijetili jednu drugu stvar

Nakon slavne glumice Melininim se kreacijama oduševila još jedna slavna diva. Njezina najnovija klijentica je Jennifer Lopez.

'Suradnja se dogodila sasvim iznenada. Budući da već četiri mjeseca odijevam Sharon Stone, agenti Jennifer Lopez kontaktirali su mene. Nakon mjesec dana dobila sam slike na kojima je Jennifer u mojoj kreaciji. Njezinu je bijelu elegantnu haljinu Lopez nosila na snimanju finalne epizode showa 'American Idol'.

'Ma, bila sam šokirana! Cijeli dan sam skakala po kući od sreće. Kada se tako neplanirano nešto dogodi, uvijek bude najljepše. Sada mogu ići dalje. Meni je Jennifer na vrhu liste najljepših i najzgodnijih žena. Perfektno se osjećam baš zato što sam nju odijenula. To je veliki uspjeh. Ipak, ni on nije pao s neba. Naporno radim i ovo je stepenica više. Još je bolji osjećaj jer ja nisam ime u Americi. Osjećam da je ovo više od poslovnog uspjeha za cijelu moju ekipu, koja broji 11 članova. Zamislite kako se osjeća žena koja je šila haljinu koju nosi jedna takva diva', rekla je Melina za Blic.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook