I zvijezde su samo ljudi kojima se događaju nezgodne situacije u kojima ne bi voljeli biti uhvaćeni, ali od kamera paparazza koji ih prate u stopu nisu mogli pobjeći.

Galerija


2019. godinu obilježila su brojna pojavljivanja slavnih u javnosti, kao i na crvenim tepisima na kojima je većina zablistala u punom sjaju, no ima i onih koji bi ih rado voljeli zaboraviti zbog neugodnosti koje su doživjeli. Naravno, bilo je i onih uhvaćenih na ulici u nezgodnim pozama čije su se fotografije našle na naslovnicima svjetskih medija.

Najčešće su to bila slučajna, a možda ponekad i namjerna, otkrivanja donjeg rublja, preuske haljine, ispadanje grudi iz dekoltea, pokazivanje bujnih golih pozadina.  

Među njima su se našle zvijezde poput Tallie Storm, koja je svima pokazala gaćice u ultrakratkoj haljini, Vanesse White i Abbie Quinnen, koje su imale problema s obuzdavanjem poprsja u dubokim dekolteima, Tare Reid, koja je pokazala previše pri izlasku iz automobila, Samanthe Hoopes, kojoj je dojka ispala iz kupaćeg kostima i mnogih drugih. 

U našoj galeriji pogledajte trenutke koje bi ove zvijezde najradije zaboravile ili htjele da im se nisu dogodili.

Izdanje koje ubrzava puls: Prošetala bez srama u prozirnom topu ispod kojeg nije nosila baš ništa