Šokira otkad se pojavila

Najčudniji kostimi kontroverzne pjevačice: Nosila je haljinu od mesa, prskalice i porculan

Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) +0 Lady Gaga (Foto: Getty) - 5 Galerija

Lady Gaga na svojim koncertima uvijek ostavlja dojam na publiku. Osim glazbenim talentom, tu su i kostimi koje njezini kolege ni ne pomišljaju odjenuti.

Pjevačica Lady Gaga poznata je po svom osebujnom stilu, a njezini scenski kostimi uvijek ostavljaju dojam na javnost. Sama glazbenica koja danas slavi 34. rođendan je svojedobno objasnila zašto se čudno oblači na nastupima. 

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

"Moja uvrnuta moda je način na koji pokazujem da još imam neke kontrole. Glazbena industrija želi da budem seksi ili da se ponašam poput svetice, no ja svaki put napravim neki je*eni obrat kako bih se osjećala kao da upravljam svojim životom", ispričala je. 

Vjerojatno je jedan od najčudnijih kostima Lady Gage bio onaj od sirovog mesa kojeg je javnost prozvala "mesnom haljinom". "Ako ne stojimo iza onog u što vjerujemo, ako se ne borimo za svoja prava, uskoro ćemo imati jednako prava kao meso na našim kostima", objasnila je pjevačica značenje kostima. 

Osim mesa, Lady Gaga je glumila hobotnicu i imala na sebi balone, svakakve geometrijske oblike, porculan, prskalice i razne čudnovate stvari koje je bilo teško i identificirati, a dio toga pogledajte u našoj fotogaleriji. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene