Na crvenom tepihu

Evo tko stoji iza sjajnog izgleda naše glavne zvijezde u Londonu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša Zrinka Cvitešić na svakom je plakatu u Londonu, a pažnju privlači i na crvenom tepihu - samo jedna osoba stoji iza svega toga!

Predivne bajkovito izvezene haljine Matije Vuice sjajan su odabir za svjetske premijere na kojima je zablistala naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić. Upravo je ona zadužena za njezin glamuroan izgled, dok je naša glumica postala prava promotorica hrvatskog dizajna u Velikoj Britaniji. 

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Jurica Popović Teško joj je Matija Vuica dva mjeseca nakon smrti Jurice Popovića nastavlja gdje je on stao: ''Trebalo mi je vremena da se saberem...''

>> 'Naša Zrinka nalazi se na plakatima po cijelom Londonu!'

Ona trenutno živi u Londonu i glavna je zvijezda mjuzikla 'Once' koji je oduševio publiku, ali i samu Jennifer Lopez koja se tada taman našla u studiju britanskog komičara Grahama Nortona kada i naša Zrinka.

Za glamurozan izgled na crvenom tepihu Zrinka bira samo dizajn naše poznate dizajnerice Matije Vuice, tako je protekli vikend nosila čipkanu crnu haljinu na crvenom tepihu u londonskom kazalištu Savoy  gdje je držana 59. dodjela nagrada 'Evening Standard Theatre Awards 2013' koja se dodjeljuje najboljima za kazališna postignuća. Naša talentirana glumica našla među odabranim uzvanicima, te je šetala uz slavnu Hellen Mirren i Judi Dench.

Zrinka je krajem ljeta proglašena najboljom debitanticom na West Endu, gdje je pobijedila osam glumačkih konkurentica. Na glavnoj premijeri nosila je predivnu bijelu haljinu koja je privlačila pažnju i svjetskih medija, a nosila je i izvezenu haljinu boje kože. U kojem god dizajnu Matije Vuice se Zrinka pojavi – sve oduševi!

Dizajn Matije Vuice voli i pjevačica Severina Vučković koja je i njezino zaštitno lice u zadnjoj modnoj kampanji za 'Lady X'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene