Opijeni ljubavlju

Ludo zaljubljena: Najljepša žena na svijetu ne skida ruke s dečka ni pred paparazzima

Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Instagram) Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Instagram) Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +0 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Galerija

2007. godine Thylane Blondeau proglašena je "najljepšom djevojčicom na svijetu".

2007. godine ova je Francuskinja proglašena "najljepšom djevojčicom na svijetu" kad je imala svega 6 godina.

Pogledaj i ovo Thylane Blondeau Kako vrijeme leti! Svijet je za nju saznao kad su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a danas joj je već 21 godina, evo kako izgleda!

Radi se o danas 18-godišnjoj manekenki Thylane Blondeau, koja je nastavila očaravati svijet svojom ljepotom, pa je 2018. godine ponijela i laskavu titulu "najljepše žene svijeta", a popis je sastavio TC Candler.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

Kći poznate francuske televizijske voditeljice Veronike Loubry i nogometaša Patricka Blondeaua sa samo 4 godine nosila je modne revije, a s 10 snimila kontroverznu naslovnicu za Vogue, koju je javnost osudila da je preseksualizirana. Ipak, njezini roditelji nastavili su podržavati njezine snove, pa mlada manekenka danas živi život iz snova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

I dalje radi punom parom, a kada uhvati slobodnog vremena, provodi ga s dečkom, relativno nepoznatim DJ-em Milaneom Meritteom, s kojim je nedavno viđena kako izmjenjuje nježnosti u Zapadnom Hollywoodu nakon što je duo nekoliko dana tulumario na slavnom festivalu Coachella.

U ležernom izdanju bez šminke, bez koje također izgleda zanosno, Thylane je pokazala koliko je zaljubljena, a čitavo vrijeme nije skidala ruke s dečka. U tome ju nisu omeli niti znatiželjni paparazzi, ali ni prijatelji s kojima se par taj dan družio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

Par je postao služben na društvenim mrežama u siječnju ove godine nakon što su viđeni na nekoliko spojeva u Los Angelesu, a čini se da ljubav cvjeta. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) +4 Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Celebrity Njezinoj se ljepoti dive i muškarci i žene, ali ona je puno više od samo lijepog lica i utreniranog tijela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene