2007. godine Thylane Blondeau proglašena je "najljepšom djevojčicom na svijetu".

Galerija


2007. godine ova je Francuskinja proglašena "najljepšom djevojčicom na svijetu" kad je imala svega 6 godina.

Vezani članci Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Prije desetak godina proglasili ju najljepšom djevojčicom na svijetu i izazvali kontroverze, a evo kako danas izgleda Thylane Blondeau "Najljepša djevojčica na svijetu" je odrasla: Manekenka pokazala sjajnu figuru u kratkoj minici

Radi se o danas 18-godišnjoj manekenki Thylane Blondeau, koja je nastavila očaravati svijet svojom ljepotom, pa je 2018. godine ponijela i laskavu titulu "najljepše žene svijeta", a popis je sastavio TC Candler.

Kći poznate francuske televizijske voditeljice Veronike Loubry i nogometaša Patricka Blondeaua sa samo 4 godine nosila je modne revije, a s 10 snimila kontroverznu naslovnicu za Vogue, koju je javnost osudila da je preseksualizirana. Ipak, njezini roditelji nastavili su podržavati njezine snove, pa mlada manekenka danas živi život iz snova.

I dalje radi punom parom, a kada uhvati slobodnog vremena, provodi ga s dečkom, relativno nepoznatim DJ-em Milaneom Meritteom, s kojim je nedavno viđena kako izmjenjuje nježnosti u Zapadnom Hollywoodu nakon što je duo nekoliko dana tulumario na slavnom festivalu Coachella.

U ležernom izdanju bez šminke, bez koje također izgleda zanosno, Thylane je pokazala koliko je zaljubljena, a čitavo vrijeme nije skidala ruke s dečka. U tome ju nisu omeli niti znatiželjni paparazzi, ali ni prijatelji s kojima se par taj dan družio.

Par je postao služben na društvenim mrežama u siječnju ove godine nakon što su viđeni na nekoliko spojeva u Los Angelesu, a čini se da ljubav cvjeta. 

Njezinoj se ljepoti dive i muškarci i žene, ali ona je puno više od samo lijepog lica i utreniranog tijela!