Zabrljali su

VIDEO Dobili priliku života - no nisu iskoristili svoj trenutak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi se pitaju hoće li se ovako nešto ponoviti i ove godine!

Za dobar show potreban je dobar domaćin. Kako nam se dodjela filmske nagrade Oscars opasno približava, pravo je vrijeme prisjetiti se, ne najboljih, već onih najgorih domaćina koji su ušli u povijest Oscara zbog loših šala, neduhovitosti ili nečeg drugog.

Pogledaj i ovo Eddie Murphy "Imao je sreće…" Eddie Murphy javno ismijao Willa Smitha, pogledajte trenutak o kojem svi bruje: "Ne spominjite njegovu suprugu!"

On im nije bio prvi izbor za voditelja Oscara

Bez obzira na to koliko su popularni i slavni, dogodi se da kao domaćini spektakla poput Oscara potpuno podbace. Možda se precjenjuju, a možda svi drugi previše očekuju do njih. Donosimo vam 5 najgorih domaćina u povijesti Oscara.

1958. Paško Patak

Da, dobro ste pročitali, Donald Duck ili po naški Paško patak, bio je domaćin dodjele filmskih nagrada. Iako se pojavljivao samo na ekranu, a ne kao osoba obučena u kostim, te su godine izbor domaćina osudili svi. Akademiju su prozivali zbog nedostatka mašte i ideja.

2005. Chris Rock

Pokušao u show unijeti novu svježinu svojim šalama koje su graničile s uvredama, ali čini se kako je u tome pretjerao. Mnogi kritičari smatrali su kako su neke od njegovih izjava bile ničim izazvane. Nakon što je publici rekao da spuste dvoje stražnjice na stolce, napao je Juda Lawa i rekao kako je netalentiran i kako su svi filmovi loši.

1959. Jerry Lewis

Iako je bio sjajan komičar, kao domaćin pokazao se lošim izborom. Prvi puta u povijesti Oscara, show je završio 20 minuta ranije nego što je bilo planirano i to sve zahvaljujući Jerryju. Njegova ideja je bila da tih 20 minuta poziva dobitnike nagrade na pozornicu kako bi pjevali 'No business like show business'. Pogađate, bio je to veliki promašaj.

2011. Anna Hathaway i James Franco

Akademija je smatrala kako će ovaj par privući mlade gledatelje i povećati gledanost showa. Pokazalo se kako nisu mogli izabrati lošiju kombinaciju. I kritičari i publika složili su se oko toga koliko su domaćini bili loši. Anna se jako trudila, ali je u svom trudu pretjerala dok je Franco cijelo vrijeme izgledao kao da umire od dosade i kako želi biti na nekom drugom mjestu.

1994. David Letterman

Kada angažirate domaćina talk showa i očekujete da bude ljubazan prema zvijezdama, nešto s vama nije u redu. Započeo je ceremoniju, sad već neslavnom šalom, Oprah-Uma. Iako šala nije naišla na odobravanje, on je tijekom večeri uporno forsirao Oprah-Uma foru zbog, kako je mislio, njihovi čudnih imena. Pogađate, više nikada ga nisu pozvali da bude domaćin, ali postao je jedinica za to koliko je netko loš!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene