Zvijezde serije ''Čista ljubav'' otkrile koji su im najljepši, a koji najružniji snovi.


Vjenčanje Sonje i Ranka u najgledanijoj hrvatskoj dramskoj seriji "Čista ljubav" zasad je bio samo san. Nakon ogledane prve epizode, nakon pauze jasno je da će se likovima Čiste ljubavi u sljedećim epizodima događati mnoge uzbudljive stvari i napeti zapleti, a zasad su nam zvijezde serije otkrile samo što se događa u njihovim snovima.

Vezani članci Uskoro stižu nove epizode serije Čista ljubav Napokon otkrivamo: Tko stoji iza izgleda likova najpopularnije domaće serije? Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 3 Janko Popović Volarić otvorio dušu: "Zateklo ga je sa svih strana, i njega i mene samog"

Olga Pakalović slabo sanja kada je je preokupirana poslom, Mladena Vulića najviše potresu snovi o svojim  roditeljima i djeci, a Ksenija Pajić najviše voli sanjati da leti. 

''U snu mi se čini kako je to jednostavno. Evo, sad to mogu, pa zašto to ne mogu i u životu? Probat ću kad se probudim obavezno'', misli svaki put kada se probudi iz tog sna, dok su joj noćne more zapušteni, stari liftovi koji idu u različitim smjerovima.

Momčilo Otašević otkrio nam je kako su mu najljepši snovi razgovori sa svojom pokojnom bakom, nakon čega mu bude žao što se probudio, dok su mu neugodni oni u kojima trči i izmiče se padajućim stablima.

Koji ružni san Janko Volarić Popović u zadnje vrijeme sanja, a koji je onaj zbog kojeg se njegov suparnik na malim ekranima ne želi probuditi, pogledajte u našem videu.