Najbolja ekipa!

Uloga koju Maja Šuput nije mogla zamisliti ni u najluđim snovima, vrckavi komentari žirija i reakcije koje ćemo još dugo pamtiti!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +0 Maja Šuput - 8 Galerija

U showu "Tvoje lice zvuči poznato" ove sezone Maja Šuput, kojoj je to bila prva voditeljska uloga, i Frano Ridjan imali su uvijek zabavne rasprave. Kada je riječ o natjecateljima, uvijek je bilo zanimljivo kada bi dobili povratne informacije o svojim transformacijama od domaćih zvijezda.

Teško je odabrati najbolje i najzabavnije trenutke ovogodišnje sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" nakon 15 epizoda, no mi smo uspjeli izdvojiti dio njih. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Sam početak popularnog showa je bio zanimljiv jer se pjevačica Maja Šuput našla u novoj ulozi, onoj voditeljskoj. Sama je priznala kako ni u najluđim snovima nije mogla sanjati da će se naći u toj poziciji. 

''Da mi je netko prije nekoliko mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija, rekla bih da je lud. No, eto, život je zaista nepredvidiv. Istina je da sam oduvijek govorila da mi je želja voditi program u udarnom terminu, ali nekako sam tada u glavi imala svoj talk show, neku opuštenu varijantu i nisam ni sanjala sa ću dobiti priliku voditi jedan ovako velik i ozbiljan projekt", istaknula je Šuput. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Baš si mi zgodna kolegice", bodrio ju je njen kolega Frano Ridjan od početka, a dobila je i brojne komentare podrške na društvenim mrežama. Upravo je Majin i Franov odnos zabavljao gledatelje na malim ekranima. On je često komentirao njene kreacije i riječi, a ona mu je duhovito odgovarala. 

U jednoj od emisija je Ridjan iskamčio poljubac od kolegice koja se našalila na račun njegova prezimena dok je voditelj primijetio da ga je konačno naučila pravilno izgovarati. ''Da, malo me muči to J kod tebe, gore ti fali, dolje imaš previše'', rekla je Šuput. 

Bilo je zanimljivo i kad je Frano komentirao Majinu svjetlucavu, plavu haljinu koja je bila sprijeda zatvorena, a straga otvorena. "Kakva kreacija, ponovno, ja se svaki put pored tebe osjećam kao da sam u svatovima, ovo je stvarno holivudsko izdanje", rekao je Ridjan. 

Voditeljski dvojac je jednu od emisija najavio pozirajući skupa na motoru koji su posudili od Lane Klingor Mihić, odnosno Sandija Cenova u kojeg se ona bila transformirala u 14. emisiji showa. "Ooooo, slatkiši, haha", "Bolje bi pasao Travolta i Olivia stajling", "Frano, ti si legenda i svaka čast", "Top ste", poručili su im obožavatelji.

Dojmljivi trenuci su bili i kad su se natjecatelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirali u domaće zvijezde i onda su nakon emisije dobili povratnu informaciju upravo od njih. Duško Lokin se javio Marku Braiću nakon što je izveo njegovu pjesmu ''Oči pune suza''.

“Dragi Marko čestitam, bio si super. Hvala na trudu za super imitaciju. Lijepi pozdrav. D. Lokin”, napisao je pjevač Marku. Braić, koji je bio sretan zbog pohvale, objasnio je koliko je bila teška priprema za transformaciju u Duška. "Videa pjesme koju sam pjevao nema nigdje na internetu, priprema je time bila teža, 'kralo' se na sve strane, al isplatilo se. Drago mi je vidjeti vas kako uživate. Još jednom hvala svima na predivnim komentarima, pohvalama i podršci", istaknuo je glumac.

Marina Orsag je izvela "Dvije zvjezdice" od legendarne Tajči. "Tajči se javila i sviđaju joj se moji pokreti", objavila je komičarka svojim pratiteljima na Instagramu.

"Marina Orsag zaista je skinula moje pokrete", napisala je Tajči u svom storyju koji je podijelila na Instagramu. 

Lu Jakelić je pjevala "Dobre djevojke" od Novih fosila, a na pozornici je u imitaciji spota sudjelovala i prava Sanja Doležal te na kraju zapjevala s Lu. "Super je. Inače volim slušati Lu kad pjeva, volim što pjeva i kad su me pozvali, bilo mi je drago. Samo bih voljela da su me stavili u neku drugu ulogu'', rekla je Sanja nakon izvedbe te odala da je jako zadovoljna sobom od nekada. Bilo je zanimljivo gledati dvije Sanje Doležal na istom mjestu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic)

Uvijek su bili interesantni i komentari Nives Celzijus na nastupe Fabijana Pavla Medvešeka. "Ovo je bilo toliko spokojno, dramatično, dostojanstveno. Već sam se zamislila u svom krevetu, ti mi pjevaš uspavanku s tim svojim dramatičnim predivnim glasom i tako miluješ me po glavi, i tako, bilo je divno", komentirala je Nives u 15. emisiji kada se glumac transfomirao u Placida Dominga. 

Osim nje i ostatak žirija u sastavu od Indire Levak, Gorana Navojca i Igora Mešina je imao originalne komentare. Ipak, iz emisije u emisiju su se pratile i atraktivne kreacije koje su nosile Indira, Nives i Maja. Pod vodstvom Marka Grubnića su uvijek blistale i uvijek je bilo teško reći koja najbolje izgleda. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  1/13 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Fabijan Pavao Medvešek kao Queen Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 3 +8 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Zanimljivosti "Volim te, ja sam se zaljubila": Prisjetili smo se najškakljivijih javnih izjava Nives o našem glumcu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 1 Indira Levak - 3 Maja Šuput - 3 Nives Celzijus - 1 +2 Nives Celzijus - 2 Celebrity ANKETA Zbog ove rapsodije u crvenom svi pričaju o Maji, Indiri i Nives, a čijoj kombinaciji vi dajete svoj glas?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene