Mislite da znate sve o pobjednicima sedme sezone showa Supertalent? Naša Mia u emisiji "Backstage s Miom" otkrila je neke dosad neviđene trenutke.

Galerija


Plesna skupina Transform Crew prošle je nedjelje osvojila laskavu titulu novog hrvatskog Supertalenta te nagradu od 200 tisuća kuna.

Vezani članci Martina Tomčić, Davor Bilman Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška Jakob Bergant (Foto: Screenshot Nova TV) Osebujni Slovenac otkrio ono što su se svi pitali - kako je prenio divovski mač preko granice

Njihove nastupe smo pomno pratili iz emisije u emisiju, no kako su stvari izgledale u backstageu, to je dosad znala samo naša Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom", a sada je to podijelila i sa svima nama.

Tako smo saznali kako je vođa ekipe Davor Čiković svaki put prije i nakon nastupa imao govor za ekipu kojim je ohrabrivao sve članove, ali im se isto tako i zahvaljivao za sav uloženi trud.

Mia je i prva uzela njegovu te izjavu druge glavne osobe u timu, Ivane Rončević nakon proglašenja pobjednika, a što je još snimila kamera, pogledajte u videu.

Na pozornici vamp-žena, a u slobodno vrijeme bez šminke apsolutno neprepoznatljiva