Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom" pročitala je žiriju zanimljivo pitanje jedne obožavateljice, a spremne odgovore imali su Maja Šuput i Davor Bilman.

Galerija


Neke trenutke četvrte emisije uživo najpopularnijeg domaćeg showa Supertalent dosad niste vidjeli, no sada imate priliku.

Vezani članci Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 10 Kakvi frajeri! Ovako to izgleda kad se žene pretvore u glazbenike iz legendarnih bendova! Fabijan Pavao Medvešek Pogledajte kako se naš glumac pretvorio u legendarnog glazbenika: Oči, kosa, tetovaže - isti Ed Sheeran!

Kako se ponašaju i što rade Maja, Davor, Martina i Janko u stankama od snimanja, kakve crteže dobivaju od najmanjih obožavatelja, tko je zadužen za njihove savršene frizure, kako su kolege i publika razniježili našu Miju povodom rođendana, tko se nalazi iza kamera showa te također naporno radi kako bi baš sve u Superatalentu izgledalo besprijekorno...

Sve je to istražila provjereno dobra i urnebesna backstage pustolovka Mia Kovačić, koja svake nedjelje donosi najzanimljivije priče iza kamere na YouTube kanalu Nove TV u emisiji jednostavnog i logičnog naziva "Backstage s Miom".

Nakon toga Mia se uputila kod Maje Šuput kako bi joj pjevačica odgovorila na pitanje jedne obožavateljice, a dobila je odgovor u tipično Majinu stilu.

O čemu je točno riječ i što se od ostalih top-trenutaka četvrte emisije uživo snimilo u backstageu, saznajte u našem videu. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.