Donosimo popis erotskih filmova i njihovih najboljih scena koji su obilježili ovu godinu.

Galerija


2019. godina bila je obilata novim filmskim naslovima koji su privukli gledatelje u kino dvorane diljem svijeta, a maštu su im naročito zagolicali oni erotskog sadržaja.

Vezani članci Emily Ratajkowski Proslavila se u legendarnom spotu za kojim su svi bili ludi, a danas sama najbolje reklamira ono čime se bavi Cara Delevingne i Kaia Gerber Nisu skidale ruke jedna s druge: Kći slavnog supermodela i njezina kolegica samo su prijateljice ili?

U njima su se našli brojni slavni glumci koji su pristali razgolititi svoja tijela i pojaviti se kao od majke rođeni na filmskim platnima i televizijskim ekranima, što sami, što s glumačkim partnerima.

Među njima su se definitivno istaknule Lily Rose Deep u filmu "L'homme fidčle" (AKA A Faithful Man)", Cara Delevingne u seriji "Carnival Row", Emily Ratajkowski u filmu "Lying and Stealing", Diane Kruger u filmu "The Operative", Keira Knightley u filmu "The Aftermath", Julianne Moore u filmu "Gloria Bell", Carla Gugino u seriji "Jett" i Rosamund Pike u filmu "A Private War".

Jeste li gledali koji od njih?

Sonja Kovač u donjem rublju pozirala ispred kamina: "Ne mogu vjerovati da postoji netko savršen kao ti"

Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"