Slavne dame cijelu su godinu odmarale po svjetskim plažama, a ovo su neka od njihovih najboljih izdanja u bikinijima.

Galerija


Iako su vani niske temperature, ako pitate slavne dame, bila je ovo vruća godina.

Vezani članci Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica" Sestre Kardashian Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

To smo zaključili na njihovim društvenim profilima te paparazzo fotografijama na kojima su se glumice, pjevačice, starlete i manekenke cijele godine hvalile minijaturnim bikinijima i isklesanim tijelima.

Bila njihova tijela prirodna ili dorađivana kod holivudskih kirurga, ove su dame zapalile internet šepurenjem po svjetskim plažama, a među njima najviše su se isticale Emily Ratajkowski, Kylie Jenner, Sofia Richie, Bella Hadid i Kylie Jenner.

Sve je redom riječ o mlađoj generaciji manekenki i starleta koje su se proslavile preko slavnih roditelja, osim Emily, koju je proslavio seksi i, pogađate, golišavi spot Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines".

No dosta priče, bacite pogled na našu galeriju s bikinijima u kojoj se nalaze i brojne druge poznate dame te odaberite najdražu fotografiju, ako možete samo jednu.

Fotke za koje bi htjeli da ih nema: Ovako zvijezde izgledaju kad ih paparazzi uhvate poslije burnog izlaska