Lei Lou by Alex Dojčinović, Boudoir, Elfs, Lusso Couture, Peperoncina design, Kayra design, Hero4Heroes, Showroom Antonela i Stehlik by Anja Stehlik u posebnom ovogodišnjem Extravagant Gala izdanju.

Galerija


Modna manifestacija Extravagant Gala ovih je dana, šestu godinu za redom, trebala pretvoriti Guvernerovu palaču u najljepšu modnu pistu na Kvarneru. Epidemiološka situacija učinila je svoje, revija je otkazana, ali moda je još jednom pronašla svoj put.

Extravagant Gala ove se jeseni vratila u nešto drugačijem, no opet posebnom izdanju. Snimljen je veliki modni editorijal uz podršku devet domaćih dizajnerskih brendova: LEI LOU by Alex Dojčinović, Boudoir, Elfs, Lusso Couture, Peperoncina design, Kayra design, Hero4Heroes, Showroom Antonela i Stehlik by Anja Stehlik. Editorijal je snimljen u prostoru Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, kao i perivoju koji ga okružuje.

Vezani članci Ivana Delač i Nikolina Miletić Minovska (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Kakav duo: Bivša misica i jedna od najseksi Hrvatica oduševile ljepotom! Defile revije Extravagant Gala (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Brojni poznati na reviji koja je plijenila pažnju i izazvala veliko zanimanje zaljubljenika u modu

Domaća se moda sjajno uklopila u ambijent jedne od najljepših riječkih palača, a zaštitno lice editorijala je Ana Lea Janžić iz Talia Model agencije.