Rijetko se pojavljuje

Oteo je suprugu drugome i proslavio se humorističnom serijom, a sad uživa u tituli najbogatijeg komičara na svijetu!

Jerry Seinfeld - 2 Jerry Seinfeld - 2 Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Seinfeld - 3 Jerry Seinfeld - 1 +0 Jerry Seinfeld - 2 Galerija

Poznati glumac i komičar Jerry Seinfeld viđen je u javnosti nakon dugo vremena, rijetko ga viđamo, a njegov je ljubavni život itekako zanimljiv.

Najbogatiji komičar i poznati američki glumac Jerry Seinfeld viđen je u javnosti nakon dugo vremena, a paparazzi su ga uhvatili dok je ležerno šetao Malibuom na večeru s prijateljima.

Pogledaj i ovo Jerry Seinfeld zapalio društvene mreže Nova modna ikona na pomolu? Legendarni komičar prvi put ulozi manekena, jedni ga ismijavaju, drugi hvale!

Jerry je svijetu poznat kao jedan od najboljih komičara, ali i po seriji ''Seinfeld'' u kojoj je s kolegom Larryjem Davidom godinama zabavljao publiku diljem svijeta.

2021. godine Seinfeld je proglašen najbogatijim komičarom na svijetu, a njegovo bogatstvo bilo je procijenjeno na 950 milijuna dolara.

Osim njegova bogatstva, zanimljiv je i njegov ljubavni život. Naime, Jerry je svoju suprugu preoteo drugom muškarcu.

Par se upoznao 1998. godine u teretani u New Yorku, samo dva mjeseca nakon što se ona udala za Erica Nederlandea. Jerry je bio taj koji je prišao Jessici i navodno ju odmah oborio s nogu šalom koju je ispričao, a nije poznato je li ona tada znala tko je on, iako je iste godine emitirano finale njegove megapopularne serije "Seinfeld". Jerry ju je pozvao na spoj, a ona je pristala i ostalo je povijest.

Ljubav je planula odmah, a Jessica je kasnije tvrdila da je njezin prvi brak svakako bio osuđen na propast te da je razmišljala o razvodu i prije nego što je upoznala Jerryja.

Godinu dana nakon sudbonosnog susreta u teretani, par se zaručio, a vjenčali su se na Božić 1999. na privatnoj ceremoniji. Godinu dana kasnije dobili su svoje prvo dijete, kći Sashu, zatim im se 2003. rodio sin Julian Kal, a 2005. dobili su još jednog sina, Shepherda Kellena.

Jerry i Jessica s djecom i danas žive u New Yorku no o svojem privatnom životu ne odaju puno.

Zanimljivo je i da je Jerry prije sadašnje supruge bio četiri godine u vezi sa Shoshannom Lonstein, koja je u vrijeme kada su se upoznali imala samo 17 godina, a njemu je bilo 39. Zbog kontroverzne veze prozivali su ga u medijima, no on se ni na što nije obazirao.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 6 +9 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner pokazala seksi detalj na tijelu koji inače skriva ispod odjeće, od nje baš i nismo navikli na ovakve fotke!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Matija Cvek i Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 +15 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata na Dolcu skinuo majicu i napravio pomutnju: "Kumice na aparatima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene