Javnost ga nema često priliku vidjeti, a ovog se puta pojavio sa zaručnicom.


U Dubrovniku je sinoć održan party povodom proslave 100 godina od otvaranja hotela Excelsior. Među mnoštvom poznatih imena bio je i najbogatiji Hrvat, Davor Lukšić, vlasnik grupacije u kojoj se nalazi ovaj hotel.

Vezani članci Davor Lukšić i Cristel Carissi Lukšić Jedan od najbogatijih Hrvata snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom prvi put nakon što se doznalo da čekaju treće dijete Slika nije dostupna Brian Ferry - Večeras na Stradunu!

Javnost nema često priliku vidjeti Davora Lukšića, čovjeka koji slovi za najbogatijeg Hrvata, a koji stoji na čelu grupacije Adriatic Luxury Hotels te vodi biznis svoje obitelji u Hrvatskoj.

Davor se na sinoć održanom partiju povodom proslave 100 godina od otvaranja hotela Excelsior, koji se nalazi u vlasništvu navedene grupacije, pojavio sa zaručnicom Cristel Chiarom Carrisi.

>> Zabava u stilu jednog od NAJBOGATIJIH Hrvata!

Osim s njom, najbogatiji Hrvat je uživao u društvu pjevača Bryana Ferryja i njegova sina Isaaca, kao i dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića koji je došao sa suprugom.

Podsjećamo, Bryan Ferry će večeras održati koncert povodom ove okrugle Excelsiorove proslave. Goste je sinoć zabavljala Nina Badrić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook