Princ Harry i Meghan Markle od početka svoje veze, koja traje tek tri godine, u centru su medijske pažnje, a prisjetili smo se njihovih najsjajnijih trenutaka.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle u ponedjeljak su se preko svog Instagrama oprostili s kraljevskim titulama te otvorili novo, veliko poglavlje u svom životu. No prije nego što su se odlučili otići iz britanske kraljevske obitelji, tresli su medijsku scenu godinama.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Prvo pojavljivanje Harryja i Meghan otkako su objavili da čekaju drugo dijete, nije poznato kad su snimili ovaj video Kraljica Elizabeta i princ Harry Kraljica je izvukla skrivenog asa iz rukava i jasno dala do znanja princu Harryju što misli o intervjuu kod Oprah

Od samoga početka veze pa do danas postali su jedan od najkomentiranijih kraljevskih parova u povijesti. Mnogima nije jasno zašto jer su nasljednici britanske krune osigurani već generacijama zahvaljujući Williamu i Kate, no mlađi brat princa Williama i njegova supruga imaju puno razloga da ih ljudi prate. Donosimo njihove najsjajnije kraljevske trenutke.

1. Službeno je, Harry više nije solo

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja princ Harry i Meghan Markle, u to vrijeme glumica najpopularnija po ulozi Rachel u seriji "Suits", objavili su vezu. Zajedno su se pojavili na teniskom turniru 2017. godine na "Invictus Games". Držali su se za ruke, hihotali se i cijelom svijetu dali do znanja da su par.

2. Zaruke!

Da su zaručeni, Meghan i Harry su objavili 27. studenog 2017. godine. Svima je to došlo naglo jer je par u vezi bio tek godinu dana, a tu počinje svakodnevno praćenje medija o tome što rade, zašto su i kako su. Meghan je svima pokazala predivan zaručnički prsten, a cijelom je svijetu rekla da je presretna i da su zaljubljeni preko ušiju. Harry je intervjuu nakon zaruka priznao da bi bilo što napravio za nju i da su u svemu zajedno. I zaista, jesu.

3. Najveći dan njihove ljubavi

Par se 19. svibnja 2018. godine vjenčao, a taj će datum u povijest ući kao jedan od najromantičnijih dana. Pred očima cijeloga svijeta rekli su "da" jedno drugome skupa s cijelom obitelji. Kraljevska obitelj tada je bila u najvećoj sreći, oba kraljičina unuka su se skrasila, a svi su očekivali da ništa neće poljuljati tu idilu. Kraljevski je par tijekom cijele svoje "karijere" u kraljevskoj obitelji bio na tek četiri službena putovanja, no mediji su pratili svaki njihov korak, što je postajalo sve mučnije za golupčiće.

4. Novi princ na putu

Par je objavio da vojvotkinja čeka dijete, koje će se roditi u proljeće 2019. godine, kada je na svijet došao njihov sin Archie. Svima su zahvalili na čestitkama, a tu je već bilo jasno da se nešto zbiva. Par se u javnosti nije ponašao previše čudno, no iza kamera su kovali planove o svojoj neovisnosti. Jedan od razloga tome je bio i njihov sin Archie, za kojeg žele da odraste u normalnom okruženju, bez svjetala reflektora.

5. Zajedno do kraja

Početkom ove godine par je šokirao čitav svijet i kraljevsku obitelj kada su objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti. Tijekom proteklih mjeseci, prije krize koronavirusa, par je svim silama pokušavao otići iz Londona. Ostali su bez kraljevskih titula, Harry je prekinuo dobru vezu sa svojim bratom, ali par je danas sretniji nego ikada. Posljednju kraljevsku dužnost obavili su zajedno sredinom ožujka u Royal Alber Hallu kada se Meghan vratila iz Kanade te se pozdravila sa životom punopravne princeze. Trenutačno žive u Los Angelesu, a kako će se sve odvijati, tek ćemo saznati.

Najbolju prijateljicu u kultnom je filmu upoznala s prostitucijom, a evo kako ona izgleda 30 godina kasnije