Ususret velikom finalu koje je u ponedjeljak 23. prosinca, izdvojili smo neke od najbizarnijih nastupa ovogodišnjeg showa Supertalent.

Galerija


I ovu sezonu showa Supertalent obilježili su neki bizarni trenuci, to jest nastupi pojedinih kandidata koji su žiri i publiku ostavili bez teksta ili u čudu. Među njima su se neki istaknuli nešto više, neki malo manje, a mi smo ih sve skupili zajedno na jednom mjestu.

Vezani članci Ante Dragojević (Foto: Nova TV) Sjećate se Ante koji je micao obrvama u Supertalentu? Preko Facebooka traži sestru: ''Molim te, javi se'' Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 3 Upoznali su se dok je ona kupovala Bibliju: 8 godina je čekao da mu Bog pošalje suprugu!

U daljnjem tekstu prisjetite se onih koji su nas uspjeli šokirati.

Krvavi Halid Bešlić

Tekstopisac i roker u duši, kako se sam predstavio, imena Nenad Češković svojim je nastupom uspio podići prašinu priredivši najbizarniji performans u Supertalentu. Njegov pokušaj da interpretira teške trenutke života pjevača Halida Bešlića baš i nije uspio.

Skontala je

Osječanka Pamela Miđić svoje je vokalne sposobnosti u Supertalentu prezentirala pjesmom Maje Šuput "Jedna noć", no reakcije koje je dobila, možda i nije očekivala.

Ivka Pozitivka

64-godišnja Ivka Tkalčec u Supertalentu je podijelila nekoliko svojih šala i viceva koje voli zapisivati, a koji su za neke bili ipak previše.

"Moj si milijun"

Nastup osebujnog 36-godišnjeg Zagrepčanina Zvonimira Lešića žiri i publika itekako su upamtili, a njegove stihove i vi ćete teško ćete moći izbaciti iz glave.

U braku s Isusom Kristom

Živko Gašpar poslije zanimljive izvedbe Martinu Tomčić je zgrozio, a publiku dobro nasmijao. Iako je dao sve od sebe, a publika je zbog njega ustala na noge, nije prošao u daljnje natjecanje.

Umjetnička duša

Sanda Sandali svojim je nastupom sablaznila gledatelje, a Martina Tomčić poručila joj je da ju nikad više ne želi čuti. Ipak, kao umjetnička duša, nastavit će se baviti pjevanjem.

Ples s obrvama

Simpatični mladić Ante Dragojević predstavio nam se talentom micanja obrva u ritmu glazbe, a iako nije prošao dalje, osvojio je brojne simpatije gledatelja.

Opasna Busty

Amerikanka Busty Heart bujnim grudima razbija sve što joj se nađe na putu, a svojom jedinstvenom vještinom drži i svjetski rekord te svojim osebujnim talentom i pojavom izaziva šok gdje god da dođe i pokaže svoje umijeće.

Ostavili grešni život

Supružnici Slaviša i Gordana iz Lipika u sedmoj sezoni Supertalenta nastupili su pod umjetničkim imenom Hošea i Estera, a predstavili su se pjevanjem i plesanjem.

Više o showu Supertalent čitajte na službenoj stranici

Urnebesan kviz sa Supertalent žirijem vol. 2