O njima se i dalje priča

Bizarni trenuci showa: Oni su šokirali javnost svojim talentima, prisjetili smo se prizora koje nećete lako zaboraviti

Nenad Češković (Foto: Nova TV) - 4 Nenad Češković (Foto: Nova TV) - 4 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Živko Gašpar (Foto: NOVA TV) Sanda Sandali (Foto: Screenshot Nova TV) Zvonimir Lešić (Foto: Screenshot) Mladen i Tomislav (Foto: Screenshot Nova TV) Pamela Miđić (Foto: Nova TV) Nenad Češković (Foto: Nova TV) - 4 Busty Heart (Foto: Nova TV) +0 Hošea i Estera (Foto: Nova TV) Galerija

Ususret velikom finalu koje je u ponedjeljak 23. prosinca, izdvojili smo neke od najbizarnijih nastupa ovogodišnjeg showa Supertalent.

I ovu sezonu showa Supertalent obilježili su neki bizarni trenuci, to jest nastupi pojedinih kandidata koji su žiri i publiku ostavili bez teksta ili u čudu. Među njima su se neki istaknuli nešto više, neki malo manje, a mi smo ih sve skupili zajedno na jednom mjestu.

Pogledaj i ovo Sanda Sandali Sjećate se nje? Vratila se u "Supertalent" iako joj je Martina rekla da je više ne želi čuti, a sad tvrdi i da je otkrila lijek za koronu!

U daljnjem tekstu prisjetite se onih koji su nas uspjeli šokirati.

Krvavi Halid Bešlić

Tekstopisac i roker u duši, kako se sam predstavio, imena Nenad Češković svojim je nastupom uspio podići prašinu priredivši najbizarniji performans u Supertalentu. Njegov pokušaj da interpretira teške trenutke života pjevača Halida Bešlića baš i nije uspio.

Skontala je

Osječanka Pamela Miđić svoje je vokalne sposobnosti u Supertalentu prezentirala pjesmom Maje Šuput "Jedna noć", no reakcije koje je dobila, možda i nije očekivala.

Ivka Pozitivka

64-godišnja Ivka Tkalčec u Supertalentu je podijelila nekoliko svojih šala i viceva koje voli zapisivati, a koji su za neke bili ipak previše.

"Moj si milijun"

Nastup osebujnog 36-godišnjeg Zagrepčanina Zvonimira Lešića žiri i publika itekako su upamtili, a njegove stihove i vi ćete teško ćete moći izbaciti iz glave.

U braku s Isusom Kristom

Živko Gašpar poslije zanimljive izvedbe Martinu Tomčić je zgrozio, a publiku dobro nasmijao. Iako je dao sve od sebe, a publika je zbog njega ustala na noge, nije prošao u daljnje natjecanje.

Umjetnička duša

Sanda Sandali svojim je nastupom sablaznila gledatelje, a Martina Tomčić poručila joj je da ju nikad više ne želi čuti. Ipak, kao umjetnička duša, nastavit će se baviti pjevanjem.

Ples s obrvama

Simpatični mladić Ante Dragojević predstavio nam se talentom micanja obrva u ritmu glazbe, a iako nije prošao dalje, osvojio je brojne simpatije gledatelja.

Opasna Busty

Amerikanka Busty Heart bujnim grudima razbija sve što joj se nađe na putu, a svojom jedinstvenom vještinom drži i svjetski rekord te svojim osebujnim talentom i pojavom izaziva šok gdje god da dođe i pokaže svoje umijeće.

Ostavili grešni život

Supružnici Slaviša i Gordana iz Lipika u sedmoj sezoni Supertalenta nastupili su pod umjetničkim imenom Hošea i Estera, a predstavili su se pjevanjem i plesanjem.

Više o showu Supertalent čitajte na službenoj stranici

Urnebesan kviz sa Supertalent žirijem vol. 2

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene