Zagrepčanin Matija u showu "Supertalent" predstavio se kao dupin, a koje ćemo sve talente imati priliku vidjeti ove jeseni, gledajte od nedjelje 29. rujna.

Galerija Dupin Matija (Foto: Anamaria Batur) Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 2 Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 3 +2 Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4

Nastup koji je gledatelje showa "Supertalent" ostavio u nevjerici svakako je onaj Zagrepčanina Matije koji se svima predstavio kao dupin.

Matiju smo imali priliku vidjeti već u prvoj audicijskoj emisiji. On je zgroženim članovima žirija objasnio da inače radi u jednoj financijskoj korporaciji, ali da je u slobodno vrijeme dupin.

Tijekom svog, pomalo bizarnog, nastupa na pozornici pojavio se tijela obojenog u plavu boju te je jednim neartikuliranim tonom i kretnjama pokušao oponašati dupina.

"Ja sam dupin", izjavio je Matija na pozornici i ostavio u čudu publiku i žiri koji su očekivali akrobacije ili nešto slično.

Međutim, Matija se samo dva puta oglasio kao dupin, bacio loptu u zrak i ostao nepomično stajati.

Članice žirija Maja Šuput i Martina Tomčić bile su blago rečeno zatečene tim nastupom, pomalo čak i zgrožene, no Janko Popović Volarić i Davor Bilman prepoznali su potencijal i njegov umjetnički karakter, kao i publika u studiju koja ga je na kraju ipak nagradila gromoglasnim pljeskom.

Matija nije prošao dalje, jer iako su Janko i Davor glasovali za njegov prolazak, ženski dio žirija nije bio za to.

Janko je svoju tugu i razočaranje zbog neprolaska "čovjeka dupina" u sljedeći krug natjecanja podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu.

"Ne mogu opisati koliko sam tužan što ovakav talent nije prepoznat i od naših kolegica u žiriju. Plivaj mirno, 8553! Nikada te nećemo zaboraviti", napisao je tada Janko uz hešteg "tuga pregolema".

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju