''Backstage s Miom''

Sreća i veselje! Imamo prve reakcije novih finalista, pogledajte što su rekli Miji nakon proglašenja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Kovačić i ove nam nedjelje u emisiji ''Backstage s Miom'' donosi detalje iza pozornice showa "Supertalent".

Iza nas je i treća emisija uživo showa Supertalent, a odgledali smo i novu dozu Mijinih javljanja u emisiji ''Backstage s Miom''. Novi su finalisti Step N' Jazz, malena diva nevjerojatnog glasa Gabriela Braičić i Škot Stevie Starr. Poslije proglašenja, Mia je prva razgovarala s njima, a njihove reakcije možete pogledati u našem videu!

Nakon što je odrađen i posljednji nastup u trećoj emisiji uživo showa Supertalent, Mia je žiri pitala o mišljenju kad su kandidati u pitanju, a postavila im je i nekoliko jako zanimljivih pitanja koja su im uputili gledatelji. Što su sve članovi žirija otkrili, pogledajte u našem videu. 

Poslije nastupa u showu "Supertalent", Mia Kovačić samo za emisiju ''Backstage s Miom'' popričala je sa Steviejem Starrom. Mia je zato za ovu prigodu u emisiju dovela doktora koji je poušao objasniti kako Stevie radi to što radi, a i sam Stevie priredio joj je iznenađenje koje će ona zasigurno dugo pamtiti.

Tijekom cijele večeri gledatelji imaju priliku vidjeti kakva je atmosfera iza kulisa showa i kako nastaje najgledanija emisija, pa je tako Mia u ovom javljanju pokazala što sve kolege rade jedni za druge, ali i puno, puno drugih iznenađenja!

Jakob Bergant poslije nastupa je s Mijom podijelio sve o nezgodi tijekom priprema za emisiju uživo, ali i otkrio joj je što je sve bilo potrebno kako bi prenio mač preko granice. Sve detalje pogledajte u našem videu!

Mia je s publici otkrila kakve poklone dijeli, a porazgovarala je i sa Sinišom Hotkom, čiji talent pomalo tjera strah u kosti. Ono što je demonstrirao samo za kamere emisije ''Backstage s Miom'' nju je ostavilo u šoku. U našem videu pogledajte o čemu je riječ!

Gabriela Braičić, hrvatskoj javnosti poznatija kao mala diva velikog glasa, otvorila je treću emisiju uživo showa Supertalent i oduševila nastupom. Mia je s njom prva razgovarala nakon što je sišla s pozornice, u našem videu pogledajte što joj je rekla! 

U drugom javljanju na YouTubeu Mia se osvrnula na izazov koji joj je zadala Maja, a Martinu je dovela na rub suza kada joj je pročitala poruku mlade gledateljice koja joj je poručila da je njezin životni uzor. Cijelu poruku i Martininu reakciju pogledajte u našem videu!

Prije početka treće emisije uživo Mia je porazgovarala s kandidatima i provjerila kako se pripremaju za svoje nastupe. Posebnu pažnju onih koji prate ''Backstage s Miom'' na YouTube kanalu Nove TV preuzela je Gabriela Braičić, mala diva velikog glasa. U našem videu pogledajte zašto je to tako.

Uz uzbudljive nastupe na pozornici, gledatelji hit-showa "Supertalent" svake nedjelje imaju priliku zaviriti u backstage s Mijom Kovačić na YouTube kanalu Nove TV te doznati kakva atmosfera vlada tijekom nastanka najgledanije emisije u Hrvatskoj, kako se kandidati pripremaju za nastup, kao i kakve su njihove reakcije nakon prvog nastupa. Mia u uključivanjima na YouTube kanalu Nove TV razgovara s nekima od produkcijske ekipe, a žiri i voditelji također se nađu pred kamerom ekipe iz emisije ''Backstage s Miom''. 

"Backstage s Miom" pratite svake nedjelje od 20 sati na YouTube kanalu Nove TVSve o showu "Supertalent" pratite na službenoj stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene