Tako su se dogovorili

Severinina svjetski poznata suradnica i njezin zgodni zaručnik ljeta u Hrvatskoj nisu propuštali, ali čini se da ih kod nas više nećemo vidjeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nadiya Bychkova raskinula je zaruke s Matijom Škarabotom, s kojim ima 5-godišnju kćer.

Ukrajinska plesačica koja je zahvaljujući svojem talentu stekla svjetsku slavu, 32-godišnja Nadiya Bychkova prekinula je zaruke sa slovenskim nogometašem Matijom Škarabotom, s kojim ima i 5-godišnju kćer Milu.

Izvor blizak plesačici potvrdio je za Daily Mail da je Nadiya shvatila da njezina veza na daljinu s godinu dana starijim Matijom ne funkcionira i više ne mogu biti par, ali će nastaviti zajedničkim dogovorom odgajati svoju djevojčicu.

"Nadiya i Matija već neko vrijeme nisu zajedno. On je posvećen svojoj nogometnoj karijeri u Sloveniji, a Nadiya pretežno živi u Londonu. Njezine turneje "Strictly" i "Strictly Live" traju pola njezine godine i na kraju im je predanost poslovima samo otežala vezu. Između njih i dalje postoji puno ljubavi i poštovanja, a Mila je i uvijek će biti njihov prioritet", potvrdio je izvor.

Da su zaručnici priveli svoju ljubavnu priču kraju, svjedoči i činjenica da Matija više ne prati Nadiyu na Instagramu, dok je ona njegovu zadnju fotografiju objavila u lipnju prošle godine.

"Sretan Dan očeva! Ova lijepa veza između kćeri i oca je jako važna, jako me veseli vidjeti ovakav trenutak između njih. Hvala ti što si najbolji tata našoj prekrasnoj djevojčici. Volimo te", napisala je tada uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova)

Prema pisanju britanskih medija, Nadiya je posljednjih tjedana prestala nositi zaručnički prsten i bivši zaručnici gotovo uopće ne komuniciraju, a lijepa plesačica iza sebe ima propali brak s ruskim plesačem Sergejem Konovalcevom.

Nadiya i Matija su posljednjih nekoliko godina ljetovali na našem Hvaru, a ona je svoj Instagram zatrpala atraktivnim fotkama na kojima je u prvom planu njezino tijelo u bikiniju i koje su odlična reklama za našu zemlju.

Inače, Nadiya se svojevremeno bavila i manekenstvom te je 2015. godine pozirala za naslovnicu slovenskog Playboya, a surađivala je i sa Severinom, koja često lajka njezine objave na Instagramu, na kojem je prati više od 83 tisuća ljudi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić i Žanamari Perčić - 1 Celebrity Seksi fotke kao dokaz da je naša pjevačica liniju dovela do savršenstva: Na sceni se pojavila još 2004., ali s godinama izgleda sve bolje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene