Što je istina?

Tajanstvena smrt britanske manekenke: 'Nadia je mrtva, ti si na redu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada manekenka navodno je okončala svoj život, ali njena obitelj tvrdi kako se radilo o ubojstvu.

Nadia Menaz imala je 24 godine kada je sebi oduzela život u travnju u svom stanu u Manchesteru. Tako barem na prvi pogled sve izgleda. Ipak njena obitelj sumnja kako se ne radi o samoubojstvu već o ubojstvu.

Pogledaj i ovo showbuzz Šok u Velikoj Britaniji 'Naše misli i molitve su sada s obitelji u ovom iznimno tužnom razdoblju'

Nadia je odrasla u tradicionalnoj muslimanskoj obitelji u Londonu, kao mala željela je postati policajka. Sa 16 godina upoznala je Umara Rasoola koji ju je uveo u svijet manekenstva i za kojeg se kasnije udala. Zbog takvog načina života Nadia je imala vrlo loše odnose sa svojim roditeljima, patila je od depresije i bila je sklona samoozljeđivanju. Često si je znala rezati kosu u naletima očaja.

Smrti kriju mračne tajne: Sklopili su ugovor s vragom i za to platili životom?!

Iako su Nadia i Rasool poštivali sve muslimanske običaje kada su se vjenčali, njeni roditelji bili su očajni. 2012. mladi par dobio je kći. Sve to njenoj obitelji nije odgovaralo i vršili su pritisak na nju da se uda za muškarca kojem je još davno prije bila obećana.

Prošle godine Nadia je bila prisiljena pozvati se na britanski zakon koji štiti žene od prisilne udaje. Slučaj je završio na sudu koji je presudio u Naidijinu korist. Ipak, pet mjeseci kasnije Nadia je pronađena obješena u svom stanu. Kada su njenog oca pitali jeli svjestan da je obiteljski pritisak na Nadiju možda kriv za njenu odluku, on je odgovorio kako ne vjeruje da se Nadia ubila već kako je ubijena.

NIJE IZDRŽALA PRITISAK - tragičan kraj slavne starlete

Uvjeren je kako je u tome svoje prste imao njen suprug Rasool. Nadijin otac je kao dokaz pokazao SMS poruku u kojoj je pisalo: 'Nadia je mrtva, sada je na tebe red!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene