"Na granici"

Glumica Nadia Cvitanović jedva čeka početak emitiranja nove serije u kojoj glumi, predviđa joj velik uspjeh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nadia Cvitanović ove će se jeseni pojaviti u seriji Nove TV "Na granici", koja uskoro kreće s emitiranjem.

Splitskoj glumici Nadiji Cvitanović 2018. godina donijela je mnogo uspjeha na poslovnom planu. Početkom godine pojavila se na velikim platnima u filmu "Osmi povjerenik", a ove ćemo jeseni moći pratiti u seriji "Na granici" koja će se emitrati na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Pregršt zapleta i tajni! Lijepu Martinu gledat ćemo u čak dva hit-projekta, u novom je liječnica: "Očekujem veliki uspjeh serije"

Petra se detaljno pripremala za novu ulogu mlade, temperamente djevojke. "U procesu pripreme najviše me zaintrigirao taj njezin temperament i ambicioznost te sposobnost borbe s predrasudama male sredine", otkrila je Petra za Slobodnu Dalmaciju.

Petri je ovo prvi angažman u dramskoj seriji nakon što je prije tri godine završila sudij glume na Akademiji u Sarajevu. Jedva čeka početak emitiranja serije, kojoj i sama predviđa veliki uspjeh te će prikovati gledatelje za male ekrane.

"Mislim da bi ih mogla prikovati odlična glumačka postava te detaljno razrađeni likovi, komične situacije u kojima se oni nalaze te obiteljski odnosi u kojima se svi mogu prepoznati", otkrila je Petra.

Prvu epizodu pogledati će sama kako bi ju mogla što kvalitetije doživjeti, a poslušat će i komentare najbolje prijatelje Veselina, koji je njen najveći kritičar.

Kada nije na setu, a to je zaista rijetko, Petra voli slušati glazbu i pogledati dobar film. Nekada se bavila plesom kojeg je jedno vrijeme zapostavila no toliko joj je nedostajao da je odlučila upisati satove plesa, izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene