Nadia Cvitanović ove će se jeseni pojaviti u seriji Nove TV "Na granici", koja uskoro kreće s emitiranjem.

Galerija


Splitskoj glumici Nadiji Cvitanović 2018. godina donijela je mnogo uspjeha na poslovnom planu. Početkom godine pojavila se na velikim platnima u filmu "Osmi povjerenik", a ove ćemo jeseni moći pratiti u seriji "Na granici" koja će se emitrati na Novoj TV.

Vezani članci Serija 'Na granici' Glumci hit-serije "Na granici" obratili se gledateljima za kraj prve megauspješne sezone! Nada Cvitanović (Foto: Dnevnik.hr) Težak i emotivan dan: Ekipa serije "Na granici" snimila zadnju scenu, no imamo odlične vijesti

Petra se detaljno pripremala za novu ulogu mlade, temperamente djevojke. "U procesu pripreme najviše me zaintrigirao taj njezin temperament i ambicioznost te sposobnost borbe s predrasudama male sredine", otkrila je Petra za Slobodnu Dalmaciju.

Nadia Cvitanović (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Nadia Cvitanović (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Petri je ovo prvi angažman u dramskoj seriji nakon što je prije tri godine završila sudij glume na Akademiji u Sarajevu. Jedva čeka početak emitiranja serije, kojoj i sama predviđa veliki uspjeh te će prikovati gledatelje za male ekrane.

"Mislim da bi ih mogla prikovati odlična glumačka postava te detaljno razrađeni likovi, komične situacije u kojima se oni nalaze te obiteljski odnosi u kojima se svi mogu prepoznati", otkrila je Petra.

Nadia Cvitanović (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Nadia Cvitanović (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Prvu epizodu pogledati će sama kako bi ju mogla što kvalitetije doživjeti, a poslušat će i komentare najbolje prijatelje Veselina, koji je njen najveći kritičar.

Kada nije na setu, a to je zaista rijetko, Petra voli slušati glazbu i pogledati dobar film. Nekada se bavila plesom kojeg je jedno vrijeme zapostavila no toliko joj je nedostajao da je odlučila upisati satove plesa, izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.