Sličnost je očita

Dvije žene čijim se oblinama ne može odoljeti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove dvije djevojke povezuje tamna kosa, maslinasta put i naravno – zamamne obline!

Nadia Aboulhosn jedna je od najpoznatijih i najutjecajnijih plus size blogerica na svijetu, a nedavno je dobila ponudu pooznate tvrtke Boohoo gdje će dizajnirati odjeću za plus size žene.

Pogledaj i ovo showbuzz Plus size 'Bucka' uzvraća udarac: 'Potpuno je suludo zvati me velikom!'

Ova se slavna djevojka ponosi tamnom kosom, maslonastom puti i oblinama kojima mnogi ne mogu odoljeti, a velik je broj onih koji smatraju da upravo zbog tih karakteristika Nadia neodoljivo podsjeća na Kim Kardashian.

 

Mnoge žene koje ponosno nose svoje obline velike su obožavateljice ove blogerice koja je puna modnih savjeta, a na društvenim je mrežama prati tisuće obožavatelja.

Najpoznatije 'plus size' ljepotice koje su svojim oblinama zaludile svijet!

26-godišnja Nadia do svoje je 22. godine živjela na Floridi, a tada je odlučila slijediti svoj modni sad i odselila se u New York. Ubrzo je počela pisati modni blog te prikupila fanove diljem svijeta, piše Daily Mail.

'Kolekcija na kojoj radim je minimalistička s daškom glamura, a najbitnije je vlastito samopouzdanje i da se osoba osjeća dobro u svome tijelu.

Nadia tvrdi da moda ne bi trebala biti ograničena veličinom i upravo se zato trudi svojim kreacijama modu prilagoditi plus size ženama.
Njezin Instagram profil prepun je fotografija na kojima ova ljepotica ponosno pozira.

 
 
 

'Također objavljujem i fotografije na kojima puno jedem i mislim da se zato ljudi mogu lako poistovjetiti sa mnom', objasnila je Nadia.

 

Baš kao i kraljica 'selfia' Kim Kardashian i Nadia ponosno nosi svoje ženske obline te potiče žene diljem svijeta da vole svoje tijelo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene