Nada Murganić nekada je imala nešto drugačiju frizuru i drugu boju kose.

Galerija


Nada Murganić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, nije uvijek bila na čelnim pozicijama u političkom svijetu. Naime, ova je ministrica nekada bila ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe u Karlovcu.

Vezani članci Nada Murganić rasplakala se na sjednici Vlade (Foto: Dnevnik.hr) Emotivna ministrica Nada Murganić rasplakala se na svojoj posljednjoj sjednici Vlade, pogledajte tko ju je tješio Josip Đakić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Kad je čuo da Tolušić odlazi, Đakić je pobjesnio. Bacao se po hodnicima i psovao, šokirao i samog Plenkovića...

Pod sobom je imala 222 korisnika na stalnom smještaju, dva izvaninstitucionalna programa te 90 zaposlenika, a mi smo iskopali fotografije upravo iz tog vremena, ali i iz vremena kada je bila predsjednica Gradskog vijeća grada Karlovca.

U to vrijeme, Nada Murganić nije bila plavuša kao danas već je bila brineta. Frizura joj je bila slična, no ipak malo drugačija. Uostalom zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte ministricu kako je izgledala na početku desetljeća.

Zašto Anka Mrak Taritaš uvijek nosi ovaj detalj? Uočili smo nešto dok smo kopali po foto arhivi

Pogledajte Severinu bez grudnjaka, u samostojećim čarapama i crnim gaćicama

Maestralna izvedba zgodnog istarskog slavuja: Da ovo Toše može čuti i sam bi se naježio

Bila je žena Dragana Jurilja, a onda obrisala sve njegove fotke: Nećete vjerovati čime će se baviti bivša manekenka