Nada Murganić nekada je imala nešto drugačiju frizuru i drugu boju kose.

Galerija


Nada Murganić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, nije uvijek bila na čelnim pozicijama u političkom svijetu. Naime, ova je ministrica nekada bila ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe u Karlovcu.

Vezani članci Tomislav Tolušić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Rekonstrukcija Vlade: Pogledajte što su rekli smijenjeni ministri, Žalac je najburnije reagirala Nada Murganić i Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) Je li ministar Ćorić izjavu kolegice Murganić dovršio psovkom? ''Čisto sumnjam da sam to rekao. Ako jesam, ispričavam se''

Pod sobom je imala 222 korisnika na stalnom smještaju, dva izvaninstitucionalna programa te 90 zaposlenika, a mi smo iskopali fotografije upravo iz tog vremena, ali i iz vremena kada je bila predsjednica Gradskog vijeća grada Karlovca.

U to vrijeme, Nada Murganić nije bila plavuša kao danas već je bila brineta. Frizura joj je bila slična, no ipak malo drugačija. Uostalom zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte ministricu kako je izgledala na početku desetljeća.

Zašto Anka Mrak Taritaš uvijek nosi ovaj detalj? Uočili smo nešto dok smo kopali po foto arhivi

Pogledajte Severinu bez grudnjaka, u samostojećim čarapama i crnim gaćicama

Maestralna izvedba zgodnog istarskog slavuja: Da ovo Toše može čuti i sam bi se naježio

Bila je žena Dragana Jurilja, a onda obrisala sve njegove fotke: Nećete vjerovati čime će se baviti bivša manekenka