Nakon što je u javnosti poput bombe odjeknula vijest kako se Nina Badrić i Bernard Krasić konačno razvode, upitali smo vas u anketi kakvi su vam bili kao par.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Njezina je prirodna ljepota pravo osvježenje u moru plastičnih i operacijama dorađenih lica Nina Badrić (Josip Regovic/PIXSELL) Ivan Šarić otkrio nam je novo zanimanje, a Nina Badrić progovorila je o kritikama da se udebljala

Od ukupnog broja čitatelja koji su glasovali u anketi, a koji iznosi 911, čak 57 posto (520 glasova) smatra kako Nina treba nekog starijeg i kako je Bernard premlad za nju.

35 posto čitatelja (321 glas) glasovalo je za opciju 'nisu mi se sviđali zajedno', a samo 8 posto (70 glasova) smatra kako su bili savršen par.

>> Prisjetite se njihove ljubavi kroz 10 fotografija

'Na žalost, gotovo je. Bernard i ja smo se razveli. Dokumenti su potpisani', izjavila je Nina za današnji broj magazina Gloria. 'Početkom rujna smo sjeli i razgovarali te zaključili kako smo našem braku dali ne jednu nego dvije šanse, ali, na žalost, nije išlo', govori Nina smireno i bez gorčine.

Podsjećamo, ova odluka o razvodu je donesena nakon drugog pokušaja spašavanja braka. Prvi put su odluku o razvodu donijeli 2009. godine kad su izdali i službeno priopćenje medijima u kojem su kao razlog razlaza naveli nerazumijevanje i nepomirljive razlike.

Bivše supružnike sad čeka podjela imovine oko koje ne bi trebalo biti problema. Nina ostaje živjeti u svom stanu kojeg je kupila prije udaje za Bernarda, a ostaje joj i stan na Hvaru kojeg je sama kupila. Zajedno su kupili samo jedno zemljište oko kojeg su se već dogovorili, piše Gloria.

Ukoliko još uvijek niste glasovali u našoj anketi, to još uvijek možete učiniti ovdje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook