Visok, crn, zgodan

Zaljubljena Sandra Perković blista od sreće: ''Uvijek sam zaljubljena! Upoznat ćete ga!''

VIP shopping s domaćim zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 4 VIP shopping s domaćim zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 4 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju VIP shopping s domaćim zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 4 VIP shopping s domaćim zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 5 VIP shopping s domaćim zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 VIP shopping s domaćim zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 VIP shopping s domaćim zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Na VIP shoppingu s domaćim zvijezdama Davor Garić otkrio je njihove navike i koliko troše na krpice

Sandra Perković, Ella Dvornik, Izet i Lajla Hajrović, Borna Kotromanić i brojne druge zvijezde sinoć su pohrlile u kupnju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leona Paraminski - 3 Stiglo je i to vrijeme Naša glumica s američkom adresom najavila veliki povratak nakon četiri godine: "Nisam uopće mogla spavati cijelu noć, bila sam jako uzbuđena"

Na VIP shoppingu s domaćim zvijezdama naš je Davor Garić otkrio njihove navike, kako i koliko troše na krpice i modu. Sandra Perković opisala je u kojeg je muškarca zaljubljena, a nogometaš Izet Hajrović i njegova supruga Lejla otkrivaju zašto su često na listama najbolje modno usklađenih supružnika.

"Jako sam labilna na šoping! Volim imati puno stvari, stalno mi je ormar prekrcat i bojim se da ću večeras otić kući praznog novčanika", otkrila je Sandra Perković ponešto o svojim šoping navikama.

"Ja bih rekao da mi ipak gledamo šta mi kupujemo, isto tako gledamo i na cijenu", poručio je muški dio stylish para Hajzović. "Uvijek osjetim potrebu da kupim cipele! Imam određeni dan u mjesecu, dobro, dva puta mjesečno", poručila je blogerica i influencerica Ella Dvornik koja je poznata kao vlasnica zanimljivih parova.

"Impulsivna sam i kad mi srce zatitra, onda i ruka posegne", priznaje Borna Kotromanić, no djevojke se slažu kako je šoping odlična terapija. "Meni šoping nije bio dobar psihijatar, jer si ga prije nisam mogla priuštiti... Tako da je prije bio drugačiji", u svom je stilu priznala Ella.

"Vidi ovo! Kad stanem na pozornicu prvi red će oslijepiti! To je za Novu godinu, negdje na otvorenom", izjavila je za kameru uvijek nasmijana i raspoložena pjevačica Zsa Zsa. No, vratimo se još malo na Sandru.

Kako je i očekivala, pokupovala je i više nego što treba, a dobrom raspoloženju očito je kumovala i njezina nova ljubav. Priznala je da zaljubljena.

"Uvijek! Uvijek sam zaljubljena, upoznat ćete ga! Visok, crn, zgodan, kako može drugačije izgledati", rekla je Sandra, priznajući kako ne bi mogla biti s nižim dečkom. Možda bi razmislila da je zgodan, simpatičan i šarmantan, no kaže da takvog još nije upoznala.

Što su još poznati otkrili o svojim šoping navikama saznajte u prilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +2 Tony Cetinski (Foto: Promo) Celebrity Rat bivših supružnika: Nobilo odgovorila dužnom Cetinskom! ''Ja sam platila porez, ne on''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: Instagram) Celebrity Vijest o okupljanju "spajsica" posebno oduševila jednu pjevačicu, koja ih doslovno obožava

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene